Menü

Aktív szén/Claryum szűrőbetét Aquasana fordított ozmózisos víztisztítóhoz

Ár:
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-08-10

Leírás és Paraméterek

Aktív szén és Claryum szűrőbetét az Aquasana OPTIM H2O fordított ozmózisos víztisztító készülékhez

Víztisztító szűrőbetét az Aquasana fordított ozmózisos víztisztítóhoz

Fontos változás és információk az Aquasana víztisztítókhoz!

A vízszűrőink forgalmazásának engedélyét az NNK/ANTSZ felfüggesztette. A készülékek továbbra is rendelkeznek nemzetközi engedélyekkel és tanúsítványokkal és más országokban forgalmazzák őket, de a magyar jogszabályok értelmében a szűrőbetéteknek rendelkezniük kellene baktériumok elleni védelemmel is.

Baktériumok és víztisztítók

Az alábbi írás akkor is hasznos lehet, ha később más víztisztító berendezést vásárol: Fontos tudnivaló a baktériumokról és a víztisztítókról: Az elmúlt időszakban alaposan körbejártuk ezt a témát és összefoglaltunk néhány olyan tudnivalót, amire eddig kevesen gondoltak, pedig nagyon hasznos lehet az egészségük megőrzése és a víztisztítók helyes használata szempontjából. A cikket kérjük, ide kattintva olvass el: Víztisztítók és a baktériumok

Igyekeztünk mindent megtenni a forgalmazás folytatása érdekében, de sajnos nem jutottunk előrébb a hivatalokkal és a külső körülmények hatására fel kell hagynunk ezzel a tevékenységgel.

Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben lejárt a jelenlegi szűrőbetétek 6 hónapos élettartama, akkor azokat mikrobiológiai és vízkémiai okokból ne használják tovább.

Ugyanakkor külföldről továbbra is beszerezhetik a szűrőbetéteket. Figyelmükbe ajánljuk megbízható romániai partnerünket, akit a hu.waterpoint.ro webcímen érnek el.

Köszönjük az eddigi hűségüket!

Az Aquasana OPTIM H2O víztisztító szűrőbetétje rendkívüli hatékonyságának köszönhetően a csapvízből tiszta és egészséges vizet készít!

A szűrőbetétek élettartama mikrobiológiai és vízkémiai okokból max. 6 hónap. Továbbá, a berendezés kútvíz esetén nem alkalmazható!

A kosár gombra kattintva tudja megrendelni a fordított ozmózisos Aquasana víztisztítóhoz a szűrőbetétet!

További kérdések esetén hívja vevőszolgálatunkat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Termék címkék: szűrőbetét, víztisztító

Keresés