A víztisztító titka

A víztisztító titka

A víztisztító teljes egészében megreformálhatja mindennapjait. A víz, mint életünk egyik lényegi eleme folyamatosan főszerepet játszik a hétköznapjainkban. Ha csak azt veszi alapul, hogy 24 óra alatt mennyi folyadékot fogyaszt el, s hogy annak mekkora részét biztosítja csapvízből, milyen értéket kap? Valószínűleg, ha tudatosan odafigyel egészségére, akkor a szám nagyobb lesz annál, mint amit, egy kurta vállrándítással félre lehetne söpörni. 

És ez csak egy aspektusa a kérdésnek. A főzéshez, sütéshez felhasznált folyadékról még nem is tettünk említést. A mosakodás, tisztálkodás is ide tartozik, s mégis nagyon kevesen gondolnak ezekre a területekre úgy, mint tudatos fogyasztók. Pedig az emberi test kívül-belül meghálálja, ha minőségi vízzel érintkezhet. De mit takarhat az az ivóvíz esetében, hogy minőségi?

A víztisztítók hatásmechanizmusa roppant egyszerűen összefoglalható. A csapból folyó, ivóvízként emlegetett folyadékot megszűrik, s megtisztítják azoktól az anyagoktól, melyek oda nem valók. Lehet, hogy ön, első ránézésre makulátlannak ítéli a poharába, a vezetékes rendszerből töltött vizet, de jó, ha tudja a szennyeződések, kórokozók szabad szemmel láthatatlanok. Az illat- és ízrontó anyagok megjelenése szokta az utolsó cseppet jelenteni a pohárban, éppen azért, mert az emberek nagy része ekkor szembesül azzal, ami addig érzékelhetetlen volt a számukra.

Tehát a vízben keringő, oda nem való anyagok, különböző hordalékok, szennyeződések tökéletes kiszűrésével a víztisztító szabad folyást engedhet vízivásának. A szervezete hálás lesz a tisztított nedűért, ami az élettanilag értékes összetevőket nem nélkülözi,csak és kizárólag azokat a komponenseket, melyek nem kívánatosak.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."