A víztisztító teszt hiánya soha sem jelent jót

Víztisztító berendezést nem egyszerű választani, mivel a megnövekedett kínálat és a cifrábbnál-cifrább ígéretek könnyen összezavarhatnak. Sajnos a gyártók, forgalmazók szavára nem lehet adni, mert sok a szélhámos és így a ténylegesen becsületes vállalkozók is háttérbe szorulnak, mivel nem tudhatjuk ki a becsületes és ki nem. Szerencsére vízszűrés terén van egy biztos pont, amibe kapaszkodhatunk és ez a víztisztító teszt. 
A víztisztító teszt független laborok által elvégzett kísérletek összessége, mely pontos adatokat szolgáltat arról, hogy az adott készülék milyen anyagokat képes kiszűrni és milyen hatékonysággal. Tehát, ha olyan berendezést választunk, amely rendelkezik a víztisztító teszt hivatalos eredményeivel és azt még nyilvánossá is teszi, vagyis mi is elolvashatjuk azt, akkor garantáltan jó minőségű készüléket fogunk vásárolni. A legtöbb gyártó, forgalmazó nem szolgáltat ilyen adatokat, hanem különféle hókuszpókuszokkal próbál meggyőzni, ami azonnali felmérést ígér. Sajnos ezek nagy része átverés, csak az ásványi sók jelenlétére alapoznak ezek a jól csengő és mutatós tesztek, azonban az ásványi anyagok hiánya nem biztosítja, hogy más szennyeződés nincs a vízben. A víztisztító teszt tehát nem végezhető el azonnal, sem Önnél otthon, sem egy bemutató teremben, csakis jól felszerelt laborokban, hozzáérthető személyek hajthatják végre ezt a több részből álló komplex műveletet. Nagyon kevés berendezéshez mellékelnek hivatalos víztisztító teszt eredményeket, így ezzel az információval a zsebében, már számos nem megfelelő szerkezet kizárható a választási lehetőségek listájáról.
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító teszt
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."