A víztisztító különféle tisztítási feladatokat lát el

A mai korban már hozzászoktunk, hogy a lakásokban a csapból folyik a víz. Ez viszonylagos kényelmet jelent. Viszont a jelek arra mutatnak, hogy ennek a viszonylagos kényelemnek ára van. Mégpedig az, hogy a csapvíz, annak ellenére, hogy a vízművek hivatalos jelentései arról szólnak, hogy megfelelő, ez mégsem maradéktalanul igaz.

 Éppen ezért, egyre többen használnak víztisztítót. Az első számú veszélyforrás a klór, ami fertőtlenítés miatt kerül a vezetékes vízbe. Sokat lehet hallani a klór káros hatásairól. A feladata ugyanis a vízben lévő baktériumok elpusztítása, de ugyanakkor kedvezőtlenül hat a testünkben lévő baktériumokra is. Ugyanis, a testben nagyon sok hasznos baktérium található, amelyeket ha elpusztítanak, megbomlik a belső egyensúly. Tehát a víztisztító egyik feladata, hogy a csapból kifolyó vízből kiszűrje a klórt. A különféle víztisztítók felszereltségüktől és fajtájuktól függetlenül végzik feladataikat. A klór kiszűrése mellett, vannak olyanok is, amelyek a házi kutakból az esetlegesen megjelenő homokot és egyéb lebegő szennyeződéseket távolítják el. A legalaposabb munkát az ozmózis víztisztító végzi, ami eltávolít az ivóvízből mindent, ami nem víz. Az így előállított víz hosszantartó fogyasztásáról megoszlanak a vélemények. Vannak, akik teljes mértékben kiállnak mellette és vannak, akik figyelmeztetnek arra, hogy az ilyen fajta víz az emberi testből hosszútávon több ásványi anyagot távolít el, mint amennyit kellene. Ezt a kérdést mindenkinek magának kell eldöntenie, illetve azt, hogy teljes egészében ezt a vizet fogyasztja, vagy esetleg keveri valamilyen más vízzel.     

Címkék: víztisztító

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."