Menü

A víztisztító kulacs mindig jó választás

A víztisztító kulacs mindig jó választás

Bizonyára egyetért azzal a kijelentéssel, miszerint a napi ideális vízmennyiséget csak abban az esetben tudjuk elfogyasztani, ha mindig nálunk van egy tiszta vízzel megtöltött palack. A tapasztalatok azonban sajnos azt mutatják, hogy sem a csapvíz sem pedig a palackozott ásványvíz nem felel meg maradéktalanul az igényeknek. 

A legjobb, amit tehet az az, hogy szűrt vizet iszik, amiben 99%-ban eltávolításra kerülnek a baktériumok, a nehézfémek, a gyógyszermaradványok, a klór, palackozott vizek tekintetében pedig azok a műanyagszármazékok, melyek a palackban való tárolás hatására kerülhetnek a vízbe. A víztisztító kulacs az Ön számára is remek választásnak bizonyul, amennyiben szeretne nagyobb figyelmet szentelni arra, hogy megőrizze az egészségügyi állapotát.

A speciális kialakítású víztisztító kulacsok, melyek a vizet nem csak tárolják, hanem szűrik is, a kínálatunkban is megtalálhatók. A működési elvük nagyon hasonló a víztisztító készülékekéhez, hiszen ezek esetében is a szűrőbetétek gondoskodnak arról, hogy a nem kívánatos anyagok eltávolításra kerüljenek, és folyamatosan friss, tiszta víz álljon rendelkezésre.

A szakértők szerint nemtől, kortól, valamint évszaktól függően 2, 3, adott esetben 4 liter folyadékot is el kell fogyasztanunk annak érdekében, hogy fittek, energikusak és életerősek legyünk a mindennapokban. Ha mindig magánál tartja a víztisztító kulacsát, amiben ott van az éltető erejű nedű, a megfelelő tisztaságú víz, akkor semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy kellő mennyiséget fogyasszon el belőle.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító kulacs

Keresés