Menü

A víztisztító betétek elsőrendű feladata a hatékonyság

A víztisztító betétek elsőrendű feladata a hatékonyság

A víztisztítás különböző víztisztító betéteken keresztül valósul meg a vízszűrők belsejében. Ezért elmondható, hogy a vízszűrés lelkét a benne lévő betét adja. Ez az az alkatrész, amit meghatározott időnként cserélni kell, hiszen elhasználódik, beszennyeződik és nem lesz képes többé hatékonyan kiszűrni a szennyeződéseket. 

Éppen ezért az is nagyon fontos, hogy a víztisztító betét milyen minőségű, milyen technológiával készült vagyis képes-e megfelelően ellátni feladatát. Nem érdemes olyan készüléket vásárolni, melyek szűrési technológiája megbízhatatlan, a gyártás és anyagok minősége lekövethetetlen, ellenőrizhetetlen.

A víz elsőrendű tápláléknak számít, hiszen testünk 60-70%-a folyadék, szint minden életfolyamatunk víz segítségével történik, a sejteken belül is megtalálható. Már néhány százaléknyi vízveszteség is számottevő fizikai közérzetromlással jár együtt. Éppen ezért nagyon fontos szervezetünk számára a jó minőségű, tiszta ivóvíz, melyet a minőségi víztisztító betétek garantálnak számunkra.

A független teszteléseknek alávetett Aquasana víztisztítókban ön is bátran megbízhat, mert többlépcsős, rendkívüli szűrési technológiájuknak köszönhetően rengeteg szennyeződéstől képesek megtisztítani a csapvizet. Kiszűrik a klór 99%-át, a nehézfémeket, mint például az ólom vagy a higany, szerves kemikáliákat, vegyszereket, gyógyszermaradványokat. Mindeközben meghagyják a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, mint a kalcium vagy a magnézium.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító betétek

Keresés