A víztisztító berendezésekkel sokat tehetünk az egészségünkért

Az ivóvízben található homok, rozsda, hormonok, gyógyszermaradványok, vegyszerek, klór, egyéb szennyeződések miatt szükséges, hogy a vizet tisztítsuk, szűrjük. Erre víztisztító berendezést használunk, melynek többféle fajtája van. Az Aquasana vízszűrő készülék különlegessége, hogy a vízben hagyja a szervezet számára nélkülözhetetlen, értékes ásványi anyagokat, miközben eltávolítja a szennyeződéseket.

 Az Aquasana konyhai, asztali víztisztító berendezés kombinált szűrője ioncserélővel, szénszűrővel és sub-micron filterrel is rendelkezik. A készülék eltávolítja a vízből a klórt, a gyógyszereket, a fertőző anyagokat, a higanyt, és egyéb szennyeződéseket, míg a hasznos ásványi anyagokat, mint pl. a kálcium és a magnézium nem szűri ki.

A pult alá szerelhető víztisztító berendezés ( elegáns csapteleppel) a kisháztartások tökéletes és hatékony víztisztítója. Az Aquasana központi víztisztító egy igazán remek beruházás a családoknak, a bejövő vízre kell kötni, egy vízvezeték szerelő már egy óra alatt be tudja üzemelni, így az egész háztartásban tisztított vizünk lesz.

Előnyei, hogy hosszú távon lényegesen olcsóbb, mint a csapokra szerelhető vízszűrők, csak nagyon ritkán kell szűrőt cserélni benne, mivel központi tisztító berendezésről van szó, így megtisztítja a fürdővizet is, ami nagyon fontos a bőrünk egészsége szempontjából. Sőt, a tisztított vízzel való fürdés után nem pirosodik ki, nem viszket a bőrünk, nem fog összetapadni a hajunk, és nem lesz vörös, gyulladt a szemünk.

Mindezekért a klór felelős, amit ez a berendezés hatékonyan eltávolít a vízből, és a fürdés valóban öröm lesz. A tisztított vízzel készült kávé, tea, étel íze össze sem hasonlítható a tisztítatlan vízből készültekével.

Címkék: víztisztító berendezés

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító berendezés
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."