Menü

A víztisztító berendezésekkel sokat tehetünk az egészségünkért

Az ivóvízben található homok, rozsda, hormonok, gyógyszermaradványok, vegyszerek, klór, egyéb szennyeződések miatt szükséges, hogy a vizet tisztítsuk, szűrjük. Erre víztisztító berendezést használunk, melynek többféle fajtája van. Az Aquasana vízszűrő készülék különlegessége, hogy a vízben hagyja a szervezet számára nélkülözhetetlen, értékes ásványi anyagokat, miközben eltávolítja a szennyeződéseket.

 Az Aquasana konyhai, asztali víztisztító berendezés kombinált szűrője ioncserélővel, szénszűrővel és sub-micron filterrel is rendelkezik. A készülék eltávolítja a vízből a klórt, a gyógyszereket, a fertőző anyagokat, a higanyt, és egyéb szennyeződéseket, míg a hasznos ásványi anyagokat, mint pl. a kálcium és a magnézium nem szűri ki.

A pult alá szerelhető víztisztító berendezés ( elegáns csapteleppel) a kisháztartások tökéletes és hatékony víztisztítója. Az Aquasana központi víztisztító egy igazán remek beruházás a családoknak, a bejövő vízre kell kötni, egy vízvezeték szerelő már egy óra alatt be tudja üzemelni, így az egész háztartásban tisztított vizünk lesz.

Előnyei, hogy hosszú távon lényegesen olcsóbb, mint a csapokra szerelhető vízszűrők, csak nagyon ritkán kell szűrőt cserélni benne, mivel központi tisztító berendezésről van szó, így megtisztítja a fürdővizet is, ami nagyon fontos a bőrünk egészsége szempontjából. Sőt, a tisztított vízzel való fürdés után nem pirosodik ki, nem viszket a bőrünk, nem fog összetapadni a hajunk, és nem lesz vörös, gyulladt a szemünk.

Mindezekért a klór felelős, amit ez a berendezés hatékonyan eltávolít a vízből, és a fürdés valóban öröm lesz. A tisztított vízzel készült kávé, tea, étel íze össze sem hasonlítható a tisztítatlan vízből készültekével.

Címkék: víztisztító berendezés

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító berendezés

Keresés