Menü

A víztisztító bekötése nem igényel szakembert

A víztisztító bekötése nem igényel szakembert

Gratulálunk, ha ön víztisztító berendezés beüzemelését tervezi saját háztartásában. Saját maga tapasztalhatja majd meg, hogy a használata gyors megtérülést fog eredményezni. Semmi sem fogható ahhoz, hogy egy érintésre friss, kristálytiszta ivóvíz kerüljön a poharunkba és ugyanilyen tiszta ízű vízzel főzhetünk is. 

A beszerelés miatt sem kell aggódnia, mert a víztisztító bekötése bárki által elvégezhető, nem kell hozzá szakember és minden segítséget megkap hozzá, írásban is és angol nyelvű videókat is megtekinthet hozzá az interneten. Amennyiben csapra szerelhető víztisztítót vásárolt, még könnyebb dolga lesz.

Körülbelül 5 perc alatt installálni tudja egyetlen kombinált fogó segítségével. A hozzátartozó adapterrel lehet a csaphoz rögzíteni. Le kell csavarni a csap végén lévő szűrőt és a helyére rögzíteni az adaptert. A vízszűrő egységet pedig a konyhapulton lehet tárolni. A csapvíz és a tisztított víz között az adapteren lévő kis karral lehet váltani. De ha el szeretné rejteni a berendezést, akkor inkább a konyhapult alá szerelhető vízszűrőt javasoljuk megvásárolni.

Ez esetben egy lyukat kell fúrnia a konyhapultra vagy mosogatótálcára, ahová a víztisztító csaptelepet szeretné elhelyezni. A csaptelep vezetékét a vízvezetékhez kell becsatlakoztatni. A berendezést magát a pult alatt kell rögzíteni és a hozzátartozó csövekkel és T-idommal szintén csatlakoztatni a vízvezetékhez. A teljes berendezés esetén a kombinált fogó mellett egy fúróra is szüksége lesz, de szakemberre nem.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító bekötése

Keresés