A víztisztítás tudatos döntés

A víztisztítás tudatos döntés

A víztisztítás gyakorlatilag csak egyetlen elhatározás kérdése. Ha úgy érzi, hogy itt az idő tiszta vizet önteni a pohárba, akkor tudatos és céltudatos döntésével több szempontból is jól járhat. Egyrészt a tiszta víz olyan körülményeket teremt a szervezete számára, ami pótolhatatlan. A legkisebb becslések szerint is naponta 2-3 liter víz elfogyasztása a javasolható egy felnőtt, egészséges ember számára. 

Sokan már úgy helyesbítik ezt az ajánlást, hogy tíz kilónként fél liter az a mennyiség, ami optimális. Mindegy, hogy melyik képlettel számol, azért az látható, hogy nagy mennyiségről van szó. Nem mindegy tehát, hogy napi szinten milyen minőségű folyadékkal látja el a testét. A vezetékes vízben megannyi a szemnek láthatatlan, de a szervezetnek érzékelhető molekula úszkál, melyek egyáltalán nem támogatják a test ideális működését.

Dönthet úgy, hogy kizárólag az iváshoz felhasznált vizet varázsolja tisztává, de gondolkodhat nagyobb lépésekben is. Egész háztartását elláthatja szűrt folyadékkal, egy központi rendszer beiktatásával. Így a főzéshez, sütéshez, sőt még a mosakodáshoz alkalmazott víz is tisztává válhat. Természetesen a vízszűrő kancsók és a komplex rendszerek között megannyi variációt találhat, ha nem a szélsőségek embere.

Másrészt, ha esetleg a vízlágyítás ötlete sem áll távol öntől, akkor a vízkő kiiktatásával meghosszabbíthatja elektromos készülékei életét, végérvényesen eltüntetheti a csúf vízkőfoltokat csempéiről, burkolatairól egyszóval mind praktikus, mind esztétikus értelemben jól járhat.

A víztisztítás egészsége szolgálatában áll!

Az anyagi előnyöket is napestig lehetne sorolni, de vitathatatlan tény, hogy a tiszta víz fogyasztása elsősorban az egészségmegőrzés támogatója.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."