Menü

A vízszűrők lelke a víztisztító szűrőbetét

A vízszűrők lelke a víztisztító szűrőbetét

Aki csak kicsit is beleásta magát a témába, nagyon jól tudja, hogy egy víztisztító berendezés mennyi haszonnal járhat számunkra és hogy miért indokolt a használatuk. A víztisztítók egyik legfontosabb eleme a víztisztító szűrőbetét, melyen a víz keresztülhaladva megtisztul a különböző szennyeződésektől. 

Ezért nagyon nem mindegy, hogy azokat hogyan alakították ki, milyen szűrőtechnológiát és milyen anyagokat alkalmaztak a gyártásuk során. Mint ahogyan a számunkra legfontosabb használati tárgyainkat sem vásároljuk meg ész nélkül akármilyen forrásból, fokozottan érvényes ez ott, ahol az egészségünk a tét. Ha víztisztítót vásárol, mindig figyeljen oda, hogy a készülékek leellenőrizhetőek legyenek.

Az általunk forgalmazott Aquasana víztisztítók szűrőbetétjeit számos független tesztelésnek vetették alá. Sikeresen átment a független laborok általi vizsgálatokon és az ÁNTSZ is igazolta hatékonyságát. A Claryum szűrési technológia kiszűri a vízben található klór 99%-át és egyéb káros anyagokat, mint például gyógyszermaradványok vagy egyéb szerves kémiai vegyületek, nehézfémek.

Attól viszont nem kell tartania, hogy a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagok is távozásra kerülnek, mert az egyedülálló szűrési technológiának köszönhetően mindezek benne maradnak a megtisztított vízben. Arra viszont mindig ügyeljen, hogy legkésőbb félévente megtörténjen a víztisztító szűrőbetétek cseréje, mert csak ez így lehet 100%-osan garantálni a tiszta és egészséges ivóvizet otthonában.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító szűrőbetét

Keresés