A vízszűrők használatáról

A vízszűrők használatáról

A természetes vizekben megannyi oldott, és oldhatatlan anyag található. A kártékony kórokozók jelenléte sem zárható ki. Természetesen az ipari víztisztítás során a fent említett alkotók nagy része szűrésre kerül, ám egyes elemek átjutnak a rendszeren. Azaz, a vízszűrők házi alkalmazása elengedhetetlen. Az ivóvíz, mint jelző abban az értelemben megtévesztő, hogy a vezetékes víz is tartalmazhat olyan anyagokat, amelyek nem feltétlenül kívánatosak szervezete számára.

Az illat- és ízrontó komponensek jelenlétéről könnyen lehet, hogy már meggyőződött, hiszen a csapból folyó klórtól fehér, vagy éppen vastól vöröses-barna víz nem túlságosan bizalomgerjesztő látvány. Valószínűleg már azzal a jelenséggel is találkozott, hogy a víz íze területenként nagymértékben eltérhet egymástól. Ha folyamatosan, magas minőségű, valóban tiszta vizet szeretne önteni a pohárba, akkor a vízszűrők alkalmazásával ezt akadálytalanul megteheti.

A cseréjükről mindenképpen gondoskodnia kell néhány havonta, ám ennél több feladat nem hárul önre. Átlagosan 2-3 liter víz fogyasztása a javasolható, egy felnőtt szervezet számára. Ha ehhez hozzáadja azt a mennyiségű felhasznált vizet, amit az ételek, sütemények elkészítése során önt a fazékba, vagy keverőtálba, akkor láthatja, hogy milyen tetemes mennyiségű víz folyik le a torkán, naponta.

Épp ezért élvez prioritást a minőség. Az már, a tudatos vízfelhasználás következő lépcsőfoka, ha arra is gondol, hogy a fürdéshez, zuhanyozáshoz felhasznált víz sem lényegtelen, hogy milyen összetételű. A bőre ugyanis megérzi a különbséget, és szervezete meghálálja, ha vízszűrők segítségével gondoskodik a tiszta, minden értelemben egészséges vízről.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrők
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."