A vízszűrők feladatai

Sokan teszik fel magukban, ismerősi körben is, de a szakembereknek is, hogy mi a helyzet a víztisztítással, szükséges-e és milyen szinten. Nehéz megválaszolni teljesen objektíven ezt a kérdést, ugyanis az tény, hogy az ivóvízben sokkal több a vegyi anyag, mint húsz, harminc évvel ezelőtt, de nem tudjuk pontosan, hogy mennyivel és ez miként hat az emberi szervezetre.

 Logikai következtetéseket hozhatunk és akkor azt mondhatjuk, hogy nagyon fontosak a háztartási vízszűrők, amelyek a bennük lévő szűrőknek köszönhetően, kiszűrnek a vízből lebegőszennyeződést és vegyi anyagokat egyaránt. Az, hogy mi a káros a szervezetünkre és milyen mértékben, melyek azok a határértékek, amelyek felett már határozottan szűrni kell a csapvizet, azért is nehéz megmondani, mivel ahány ember, annyi féle szervezet, annyi immunrendszer. Az viszont biztos, hogy a vízszűrők beszerzésének és működtetésének senki nem látja kárát. Sokan úgy vannak vele, hogy ne tudják eldönteni, de inkább beszereznek egyet, hiszen mindenképp javítani fog a vízminőségen.

Utána már csak az a kérdés, hogy a piacon megvásárolható vízszűrők közül melyik az, ami az adott helyzetben a legmegfelelőbb. Egy kis időráfordítással ez a kérdés is választ kap, hiszen a legtöbb fajtáról található teszt, leírás. Hogy a kapható vízszűrők melyikét vásároljuk meg, egy kis utána olvasással eldönthető, természetesen annak függvényében, hogy mekkora összeget szánunk erre a célra. Nem árt figyelembe venni, hogy mekkora a lakás területe, mennyi csapot kell ellátnia a tisztítónak, illetve, hogy az adott területen milyen a víz összetétele.   

Címkék: vízszűrők

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrők
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."