A vízszűrő fontossága: szűretlenül

A vízszűrő fontossága: szűretlenül

A vízszűrő feladata prioritást élvez. Úgy képes megtisztítani a rajta átfolyó vizet, hogy azzal nem lép, negatív mellékhatásokat eredményező reakcióba. A szűrő kis túlzással élve saját magát emészti fel annak érdekében, hogy az ön poharába kerülő folyadék igazán tiszta lehessen. Ennek a fontossága talán ma már nem kérdés. Nyilván ön is pontosan sejti, hogy azt, amit mi ivóvíznek nevezünk, nem igazán tekinthetjük a legegészségesebb alternatívának. 

Akkor, amikor köztudott tény, hogy napi fél liter vizet testsúly kilogrammonként be kell vinni a szervezetbe, akkor első helyen kellene, hogy szerepeljen, hogy milyen forrásból kerül ez biztosításra? Óriási tévedés és nem utolsó sorban veszélyesen fals elképzelés, hogy a palackozott ásványvizek tökéletesek. A legkevésbé sem.

Azon túl, hogy az ásványi anyag koncentrációjuk nem egyszer messze van mindentől, ami egészséges, még a műanyagból kioldódó molekulákkal is számolnia kell. Ráadásul, ha a gazdaságosság is elvárás, akkor különösen nem tekinthető megtérülő befektetésnek az előre előállított, magas költségeken bepalackozott ásványvíz. A megoldás, ami egyrészt takarékos, másrészt hatékony a házi víztisztítás. S ezen a ponton jutnak főszerephez a szűrőberendezések.

A vízszűrő cseréje az egyetlen lényeges kitétel!

Abban a pillanatban, hogy saját kezébe veszi az irányítást, s végre ténylegesen tiszta vizet önt a poharába, a tisztítás felelőssége is önre hárul. Nem kell, azonban nagy dologra gondolnia, csak egyetlen lényeges információt kell napi szinten a szeme előtt tartania. A vízszűrésre alkalmazott betéteket cserélnie kell. A gyártó minden esetben pontosan meghatározza, hogy mikor esedékes a váltás, vagyis hogy a szűrő meddig üzemelhet.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrő Vízszűrők
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."