A vízlágyító megéri az árát

A vízlágyító megéri az árát

Hazánkban a víz keménysége már-már közhelyesnek számít, abban az értelemben, hogy ez a téma sokszor kerül szóba. Nyilván ez maximálisan jogos, hiszen a kemény vizek világában a vízlágyításra hatalmas szükségünk van. De vajon a vízlágyító megéri az árát? A kemény víz sem nekünk, sem háztartási gépjeinknek nem tesz jót. Számunkra a különböző ásványi anyagok, vegyülhetnek más, akár kórokozókkal is, így hiú ábránd abba a hitbe ringatni magunkat, hogy a keménység egyenlő azzal, hogy ásványvíz jellegű folyadékot fogyasztunk…

A háztartási gépek, azonban még nehezebben viselik a sók alkotta víz hatásait. A vízkövesedés táptalajául is szolgáló kemény víz hamar eltömítheti az eszközöket, meghibásodást, sőt sok esetben javíthatatlan károkat okozva. A vízlágyító tehát duplán behozza az árát. A központi vízlágyítás segítségével gyakorlatilag egész otthonunkban biztosítani tudjuk a megfelelő minőségű folyadékot.

A bejövő vízre csatlakoztatott központi vízlágyítónak hála a lakás minden pontján megoldódik a kemény víz problematikája. A vízlágyító beállításához szükséges a víz pontos keménységi foka, és a havi vízfogyasztás is, így a készülék nem csak, hogy elérhető áron állhat a rendelkezésünkre, de optimalizált paramétereivel gyakorlatilag további költségeket takaríthatunk meg általa.

 A vízlágyító sokszorosan behozza az árát, hiszen amellett, hogy meghosszabbítja háztartási gépjeink élettartamát, eltünteti az esztétikai szempontból is kifejezetten hátrányos vízkövet, az ivóvizet is egészségesebbé, sóktól mentessé teszi. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízlágyító vízlágyító ár
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."