A vízlágyító ár a földön jár

A vízlágyító ár a földön jár

A vízlágyító ár nem mérhető az értékéhez. Ha a kettőt a mérleg két nyelvére helyeznénk, akkor az ár nyelve fenn billegne, míg lent a maga súlyával terülne el az érték. Ez nem meglepő, mivel a vízlágyítás több területen is csodákat művelhet háztartásában. Vizsgáljuk meg, hogy hányszorosan megtérülő befektetésről is van szó.

A kemény víz egész Magyarország területén jól érzékelhetően végzi nem túlságosan áldásos tevékenységét. Egyes régiókban kicsit jobb a helyzet, de hazánkban nagyrészt mindenhol értik és érzik az emberek, hogy a víz keménysége több szempontból sem mellékes.

Ha azt kutatjuk, hogy ki a legnagyobb ludas ebben a történetben, vagyis hogy a kemény víz miért is átkos a háztartások számára, akkor egyértelműen a vízkő a helyes válasz. A vízkő annyi területen lehet ártalmas, hogy felsorolni is nehéz.

Egyrészt a vízátfolyással működő elektromos készülékek élettartamát nagymértékben lecsökkenti. Eleinte a működésükben okozhat fennakadásokat, később konkrétan olyan meghibásodásokat generálhat, melyek tönkretehetik a készülékeket. Másrészt a csempére, burkolatra, kádra kirakódó vízkő egyáltalán nem esztétikus látvány.

Folyamatos súrolás, tisztítás mellett is újra és újra képződnek a látványosan csúfító rétegek. Harmadrészt a mosószerek, mosogató anyagok és tisztításra használt kemikáliák nem eléggé hatásosak, ha kemény vízzel érintkeznek. Vagyis sokkal többet kell belőlük használni a csillogóan ragyogó végeredmény érdekében. Bizony ez sem túlságosan gazdaságos tény.

A vízlágyító ár a zsebébe visszatalál!

Csak három érintett területet soroltunk fel, ahol a kemény víz jelenléte és a vízkő áldatlan ténykedése súlyos kiadásokat jelentő problémákat generálhat. A vízlágyítás, azonban végérvényesen megoldhatja ezeket, rengeteg pénzt megtakarítva önnek.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog vízlágyító ár
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."