A vízlágyítás ára

A vízlágyítás ára

Jogosan merülhet fel bennünk a kérdés, hogy miért is van szükségünk lágy vízre? Magyarországon köztudott, hogy az ivóvíz kb. 80%-a kemény víz. Ez a vízben található Ca, és Mg ionoknak köszönhető, melyek kicsapódásukkal vízkövet képeznek, ezzel nagymértékben károsítva háztartási gépeinket. A mind vastagodó vízkőréteg miatt a készülékek élettartama drasztikusan lecsökken, hatásfokuk is zsugorodik, viszont az üzemeltetésük kiugróan megdrágul. A vízlágyítás hiányának ára tehát jelentős károkat okoz. 

A vízkő ugyanis nem csak a mosógépek, villanybojlerek, kávéfőzők halálát jelenti, hanem a kerámiabetétes csaptelepeket is veszélyezteti. A kemény víz negatívumai közé sorolandó, hogy a vele készített ételek kevésbé lesznek ízletesek, míg az érzékeny bőrüek tusolás közben viszketést, irritáltságot tapasztalhatnak. Az ár tehát, amit a vízlágyításért fizetnünk kell eltörpül amellett a kármennyiség mellett, amit a vízlágyítás hiánya okozna. A lágy víz alkalmazása kevesebb házimunkát eredményez, ráadásul a pénztárcánkat is kímélhetjük a felesleges kiadásoktól.

A vízlágyítás árát csak egyszer kell megfizetnünk, utána a rendszernek köszönhetően gépeink biztonságba kerülnek, így nem kell a vízkőtől rettegnünk. Érdekes adat, hogy a lágy vízzel elvégzett mosogatás során 40%-kal kevesebb mosogatószerre van szükség, ráadásul az edények is tisztábbak lesznek. A lágy vízben mosott ruhák hosszabb ideig őrzik meg színüket, állagukat, méretüket.

Az evőeszközökről, poharakról nyomtalanul tűnnek el a vízcseppek, ráadásul a csempe is foltmentes lesz – bátran lefröcskölhetjük mondjuk háztartási munkálatok közben. A gasztronómia is visszaadja a vízlágyítás árát, hiszen az ételek zamatosabbak, ízletesebbek lesznek, így testünknek-lelkünknek megéri a befektetés!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízlágyító vízlágyító ár
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."