A vízkezelő berendezések közül a vízlágyító a legfontosabb

Bizonyára Ön is tapasztalta már valamikor a nagy mennyiségű vízkő lerakódásokat a mosógépben, bojlerben, kazánban. Ez igen veszélyes, mivel, ha nem lépünk fel ellene, akkor a vízkő hamar tönkre is teheti ezeket a berendezéseket. A vízkezelő berendezések közül a vízlágyító az egyik legfontosabb. Minél melegebb a víz, annál könnyebben lerakódik a vízkő és ez hosszú távon komoly anyagi károkhoz vezethet, valamint a bojlerek hatásfoka például jelentősen romlik a vízkő miatt, amely a villanyszámlát növeli. 

Erősen veszélyeztettettek a vízmelegítők, kazánok, és a mosógépek emiatt. A vízkezelő berendezések közül egy minőségi vízlágyító készülék jelentősen meghosszabbíthatja ezek élettartamát és működésüket is biztosítja. A vízkő azért igen kellemetlen, mert csökkenti a vízcsövek keresztmetszetét, és az évek alatt teljesen el is tömődhetnek vízvezetékeink, ha nem teszünk a probléma ellen.

A csővezetékek cseréje rengeteg bontással és költséggel jár, amelyet senki sem szívesen fizetne ki. A vízkő ezen kívül nem jó hővezető, ezért a vízköves területeken csökken a hőátvitel is és romlik a bojlerek hatásfoka. Nagyobb energiát kell befektetni, hogy ugyanazt a teljesítményt érjük el, ez pedig egyre drágább. A vízlágyító egy olcsó, praktikus és rendkívül hasznos befektetés.

Használatával puhábbak lesznek a ruhák is és kevesebb mosóport kell használni. A víztisztító berendezések használata mindenképpen ajánlott, mivel vízkő tisztítása hosszas feladat és sok bonyodalmat okoz. A tisztító vegyszerek savas hatásúak és a környezetre is igen káros hatással vannak, ezért sokkal jobban megéri a vízkezelő berendezések használata.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízkezelő berendezések
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."