A víz szűrők variánsai

A víz szűrők variánsai

A víztisztítás sava-borsa a víz szűrő működésében rejlik. A különböző technológiák eltérő fizikai, kémiai folyamatokat használnak fel ahhoz, hogy végül a kifolyó víz megfelelő tisztaságú legyen. A csapra szerelhető víztisztító egy útváltó csap közreműködésével teszi lehetővé a kristálytiszta víz fogyasztását. Vízszűrése többnyire az aktív szénre támaszkodik. Természetesen léteznek un. osztott szűrők is, de lényegesen népszerűbbek a GAC aktívszenes szűrőbetétek.

Már ezen a szinten is elérhetőek a többlépcsős rendszerek, ami azt jelenti, hogy a mechanikai szűrés tovább finomodik. Ezt általában egy öt mikronos szűrőbetéttel valósítják meg. Ezek a modellek a klór eltávolításában verhetetlenek, amit bátran nevezhetünk fél sikernek is a háztartások szempontjából. A beépíthető víztisztítók a mosogató alatt foglalnak némi helyet. A víz szűrő funkció ebben az esetben is aktívszenes, 5 mikronos kiegészítéssel.

A többlépcsős modellek a legelterjedtebbek, melyekben az aktívszénnel megoldott vegyi, és az 5 mikronos szűrőbetéttel megtámogatott mechanikai védelem is megoldott.A szűrési résméret kiválóan csökkenthető kapilláris membrán, azaz ultraszűrés segítségével, ami jelentős mértékben növeli a berendezés hatékonyságát.

Az ozmózis víztisztító mindent kiszűr a vezetékes vízből, amely nem tiszta, vagy épp nem garantálja a biztonságot. Két típusa ismert a tartályos, és az átfolyós, azaz tartály nélküli. A 0,0001 mikronos víz szűrő szó szerint mindent megfog. Nem csak az arzént, és a nitrátokat, hanem nyilván a kálciumot, magnéziumot is. Épp ezért ez az a rendszer, ami a legtöbb kérdést veti fel a hozzáértők, és kevésbé szakmabeliekkörében.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrő Vízszűrő betét
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."