A vastalanító szűrő, és működése

A vastalanító szűrő, és működése

A magas vastartalom a vízben nem csak esztétikai probléma, mivel megannyi egészségügyi panaszt is okozhat. A fúrt kutakból származó vizet például szinte biztos, hogy vastalanító szűrővel kell áttisztítani ahhoz, hogy fogyasztásra is alkalmassá váljon. A rendszer lényege, hogy az átfolyó vízből eltűnteti a vasat, és többnyire vele párhuzamosan a mangánt is. A teljesítmény nagymértékben függ a kiszűrni kívánt anyagok koncentrátumától, illetve a víznyomás nagyságától.

A használat, azonban semmilyen külső beavatkozást nem igényel. Nem kell megvárnia, míg átlépi a határértéket vizében a vastartalom, mivel minél nagyobb a koncentráltsága annál több galibát okozhat: gyorsítja a korróziót, tnöveli a bakteriális fertőzések esélyét, és a felesleges lerakódások kockázatát. Ebből következik, hogy a tisztítás milyenségét nem befolyásolja a vastartalom, de a vastalanító szűrő élettartamát igen.

Időszakos használat mellett, figyelembe véve a regenerációt évekig alkalmazhatja akadálytalanul, ami hihetetlenül gazdaságos megoldássá varázsolja. A regenerálásra akkor van szükség, amikor a készülék be, és kimeneti pontjai között nyomáscsökkenés tapasztalható. A regeneráció visszamosással történik, egyéb kiegészítő vegyszer hozzáadása nélkül.

A folyamat gyakorlatilag korlátlan mennyiségben elvégezhető. A vastalanító szűrő be- és kimeneti pontján is található egy nanométer, mely analizálja a be- és kifolyó víz nyomásának nagyságát. Ha a különbség a két érték között 0,6-1 bar, akkor elérkezett az ideje az ellentétes irányú vízzel történő visszamosásnak. Folyamatos használat mellett a kimeneti mérő kisebb értéket mutat a bemenetihez képest.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vastalanító szűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."