A tisztított víz fogyasztásának mindenféle előnyei

A tisztított víz fogyasztásának mindenféle előnyei

A tisztított víz a lehető leginkább egészség-tudatos alternatíva, amivel csak táplálhatja, ösztönözheti, serkentheti szervezetét. A folyadék bevitel fajsúlyos kérdés. Valószínűleg ön is hallott azokról a kutatásokról, melyek beigazolták azt a felvetést, hogy aki kevés vizet iszik, bizony hamarabb leépül agyilag. A demencia kialakulása például teljes egészében összefüggésbe hozható a dehidratáltsággal. Tehát téves úgy vélekednie a vízhiányról, mint egy a külsőben, száraz bőr képében megjelenő problémáról.

Ennél sokkal súlyosabb, komolyabb következményekkel járhat a nem megfelelő életvitel. Ám nyilván az sem mellékes, hogy milyen folyadékkal támogatja testét. A vezetékes alternatíva bár ivóvíz névre hallgat, mégsem nevezhető optimális variációnak. Tele van olyan komponensekkel, melyek nemcsak, hogy feleslegesek, de kifejezetten előnytelenek az emberi test számára. Miért mérgezné, terhelné önmagát, amikor kis rááldozással konkrétan tiszta vizet önthet a poharába?

A tisztított víz elérhető távolságban vár önre!

Csak azt kell meghatároznia, hogy naponta mennyi folyadékot kíván szűrt formában elfogyasztani. Csupán az innivalóját kívánja ilyen forrásból fedezni, vagy nagyban gondolkodik, s főzéshez, sütéshez, sőt még fürdéshez is a tisztább variációt preferálná? A mennyiség függvényében ugyanis különböző konstrukciók közül válogathat. Ha naponta csak pár pohárral frissítené fel magát akkor a szűrővel ellátott kancsókat érdemes megismernie közelebbről. A csapra szerelhető variációk már nagyobb szabadságot és vízhozamot biztosítanak, s ha úgy gondolja, akkor e gész háztartását behálózhatja, hogy minden forrásból csak tiszta víz áramolhasson ön felé.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tisztított víz
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."