Menü

A tisztított víz fogyasztásának mindenféle előnyei

A tisztított víz fogyasztásának mindenféle előnyei

A tisztított víz a lehető leginkább egészség-tudatos alternatíva, amivel csak táplálhatja, ösztönözheti, serkentheti szervezetét. A folyadék bevitel fajsúlyos kérdés. Valószínűleg ön is hallott azokról a kutatásokról, melyek beigazolták azt a felvetést, hogy aki kevés vizet iszik, bizony hamarabb leépül agyilag. A demencia kialakulása például teljes egészében összefüggésbe hozható a dehidratáltsággal. Tehát téves úgy vélekednie a vízhiányról, mint egy a külsőben, száraz bőr képében megjelenő problémáról.

Ennél sokkal súlyosabb, komolyabb következményekkel járhat a nem megfelelő életvitel. Ám nyilván az sem mellékes, hogy milyen folyadékkal támogatja testét. A vezetékes alternatíva bár ivóvíz névre hallgat, mégsem nevezhető optimális variációnak. Tele van olyan komponensekkel, melyek nemcsak, hogy feleslegesek, de kifejezetten előnytelenek az emberi test számára. Miért mérgezné, terhelné önmagát, amikor kis rááldozással konkrétan tiszta vizet önthet a poharába?

A tisztított víz elérhető távolságban vár önre!

Csak azt kell meghatároznia, hogy naponta mennyi folyadékot kíván szűrt formában elfogyasztani. Csupán az innivalóját kívánja ilyen forrásból fedezni, vagy nagyban gondolkodik, s főzéshez, sütéshez, sőt még fürdéshez is a tisztább variációt preferálná? A mennyiség függvényében ugyanis különböző konstrukciók közül válogathat. Ha naponta csak pár pohárral frissítené fel magát akkor a szűrővel ellátott kancsókat érdemes megismernie közelebbről. A csapra szerelhető variációk már nagyobb szabadságot és vízhozamot biztosítanak, s ha úgy gondolja, akkor e gész háztartását behálózhatja, hogy minden forrásból csak tiszta víz áramolhasson ön felé.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tisztított víz

Keresés