A tesztek fontosak a vízszűrő berendezéseknél

A víz tisztítása ma már létfontosságúvá vált rengeteg család számára, azért, mert a vezetékekből folyó víz a legtöbb esetben szennyezett. Olyan anyagok vannak benne, mint például klór, hormonok, vagy más olyan anyagok, amelyeket nem ajánlott bevinni a szervezetünkbe. Az emberek sok esetben vízszűrő berendezéseket használnak, hogy ihatóvá tegyék a vizet. Nemcsak ivóvizet szokás megtisztítani, hanem csapszűrő, valamint zuhanyszűrő is van, mivel a különböző anyagok a bőrön, a pórusainkon keresztül is bejuthatnak szervezetünkbe.

 A klór épp ilyen, zuhanyzás közben, amikor a meleg víz hatására kitágulnak a pórusok, könnyedén bejut szervezetünkbe akár nagy mennyiségben is. Emellett gőz formájában a levegőbe kerül, amikor meleg vizet engedünk ki, így ezt egyenesen a tüdőnkbe szívjuk fel, amely szintén nagyon káros. A vízszűrő berendezések alkalmazása elterjedtté vált, hogy elkerüljük a hasonló problémákat, de nem egyszerű kiválasztani azt, hogy melyik a legjobb típus az adott helyzetben. Minden gyártó a saját készülékeit reklámozza, ezeknek előnyeit hangoztatja, ilyen körülmények között pedig egyáltalán nem egyszerű meghozni a végső döntést.

Független laboratóriumok tesztjein keresztül azonban megismerhetjük a reális, objektív eredményeket, amelyekre könnyedén alapozhatjuk. Ezek a független eredmények mérvadóak a vízszűrő berendezések kapcsán. Így már sokkal könnyebben kideríthetjük azt, hogy az adott helyzetben melyik a legjobb vízszűrő berendezés, hiszen itt nem reklámszövegeket, hanem tárgyilagos adatokat láthatunk. 

Címkék: vízszűrő berendezés

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrő berendezés
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."