A takarékos vízlágyító

A csapvíz a legtöbb helyen kemény és ez egyrészt a vezetékeken okoz lerakódást, de a bőrnek és a hajnak sem tesz jót. Ennek kiküszöbölésére használják a vízlágyító berendezéseket. Nem véletlenül használták régen az emberek esővizet a hajmosáshoz, hiszen ez a lágy víz a legalkalmasabb a selymes fényes hajhoz. 

Manapság már az esővíz sem a régi, tehát marad a vízlágyító berendezés, ha azt szeretnénk, hogy a bőrünk, a hajunk és lakásunk berendezései, a fűtési vezetékek és szerelvények lerakódásoktól mentesek maradjanak. Ha megnézzük a mosóporokat, ezek adagolása is a víz keménységétől függ, tehát a lágyabb vízhez kevesebb mosópor szükségeltetik, hogy a ruha tiszta legyen, de az öblítő használata sem szükséges, amennyiben lágy a víz. Arról nem is beszélve, hogy a vízzel működő háztartási berendezések is tovább tartanak, ha lágy vizet használunk a működtetésükhöz.

A vízlágyító berendezések többé-kevésbé hasonló elven működnek, hiszen a legtöbbnél nincs szükség karbantartásra, illetve ha mégis, akkor is csak sót kell adagolni bizonyos időközönként. Amiben különböznek az a kapacitásuk, hiszen nem mindegy, hogy egy lakóház vízszükségletét kell átdolgozni, vagy egy üzemcsarnokét.

Már maga a lágyabb víz használata is takarékos, hiszen kevesebb energia kell a fűtéshez, a csöveket nem kell tisztítani, a vasalóba nem kell desztillált vizet venni, kevesebb mosópor kell a mosáshoz, nem kell ruhaöblítő szert vásárolni, nincs vízkő lerakódás a csöveken, stb. Tehát egyszeri befektetéssel, a vízlágyító megvásárlásával igen sokat lehet spórolni.

Címkék: vízlágyító

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízlágyító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."