A szűrt víz egészséges, ráadásul ásványi anyagokban gazdag!

Hol is találhatták volna ki a fordított ozmózist másutt, mint a haditengerészetnél? Sós tengervízből állítottak elő ivóvizet, ami mára a nyugati országokban eléggé elterjedt. Ráadásul a Közel-Keleti országok is egyre többször alkalmazzák, szintén tengervízből készítenek ivóvizet. Ez az eljárás kiszűri az összes kémiai, fizikai szennyeződést, még a biológiailag aktív szervezeteket is. 

Szükség is van az eljárásra, hiszen bárhol élünk nem lehetünk biztosak abban, hogy megfelelő minőségű az ivóvizünk. Magyarország sem áll előkelő helyen a vízbázisok tekintetében. Sok területen probléma a bór, fluorid, nitrit tartalom, vagy éppen a jód hiánya. Az arzénról nem is ejtve szót. A Dél- Alföldön mintegy egymillió kétszázezer ember, Dél-Dunántúlon közel háromszázezer, Észak- Alföldön hétszázezer ember számára nem hozzáférhető az egészséges ivóvíz.

Mit tehetünk, hogy ezt az égető problémát saját magunk kezeljük? Vannak víztisztító berendezések, amik segítségével szűrt vizet kapunk, azaz a csapra szerelve eltávolítja a szennyeződéseket, de meghagyja az ásványi anyagokat, amik fontosak a szervezet számára.

A házi víztisztítás hosszabb időre megoldást jelent, ezért érdemesebb belevágni a kivitelezésbe, mint folyton ásványvizet vásárolni a boltokban, miután pedig elfogyott a palackból a víz, vihetjük a szelektív gyűjtőbe. Melyik megoldást válasszuk? Az ozmózissal előállított, csírátlanított vizet, ami viszont még az ásványi anyagokat is kiszűrte? Vagy inkább egy Aquasana házi víztisztítót választva meghagyjuk a vízben az ásványi anyagokat? Ha minőségi aktív szén blokkot tartalmazó vízszűrőt veszünk, akkor nem tévedhetünk.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog szűrt víz
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."