A lúgos víz hatása, az egészségünkre

Napjainkban egyre több ember ismeri fel az egészséges életmód követésének fontosságát. Ennek köszönhetően, ezek az emberek rádöbbennek arra is, hogy számtalan egészségügyi panaszt tud okozni az, ha valakinek a szervezete elsavasodik. De mitől is válhat savassá az emberi szervezet? Többnyire az egészségtelen életmódtól, a zsíros, szénhidrátban bővelkedő, hizlaló ételek fogyasztásától, a mozgáshiánytól, illetve az állandó stressz is nagyban hozzájárul a szervet elsavasodásához. Amennyiben a savak szintje túl magas, csontritkulás, fogszuvasodás, magas vérnyomás, diabétesz, rák, veseelégtelenség, továbbá számos egyéb más betegség léphet fel. 

Ezt mindenképpen meg kell akadályozni, mégpedig az idejében elkezdett életmódváltással, melynek részeként rendszeres testmozgásra és egészséges ételek fogyasztására van szükség. Van azonban még valami, amivel nagyban elő lehet segíteni a szervezet savtartalmának csökkentését. Ez pedig nem más, mint a lúgos víz fogyasztása. A lúgos víz hatása a szervezetre igen áldásos, hiszen képes megakadályozni, valamint visszafordítani a szervezet oxidációját. A lúgos víz hatása ugyanis, részben a magas oxigéntartalomnak köszönhető, amely nagy mennyiségű oxigénnel látja el a szervezetet. A lúgos víz antioxidáns, ásványi anyagokban bővelkedik és a benne lévő elektronoknak köszönhetően képes lekötni a baktériumokat, a vírusokat és a penészgombákat is. A lúgos víz hatását már jó ideje tanulmányozzák a szakemberek. A humán kísérletek során egyértelműen bebizonyosodott, hogy a lúgos víz hatása igen pozitív a szervezetre nézve. A Távol-keleten például, már emberek millióinak az életét változtatta meg az oxigénben bővelkedő víz fogyasztása. Fontos megjegyezni, hogy a lúgos víz akkor tudja leginkább kifejteni áldásos hatását, ha abból naponta legalább 2 liternyit elfogyasztunk.

Címkék: lúgos víz hatása

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Lúgos víz hatása
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."