A lúgos víz hatása

Először is: mit jelent a lúgos víz? A lúgos víz tulajdonképpen ionizált víz, amely elektrolízis által jön létre. Ennek a folyamatnak a lényege, hogy a víz savas és lúgos részekre bomlik. A lúgos víz azért jó, mert antioxidáns hatású, képes semlegesíteni a testben a szabadgyököket.

A lúgos víz hatása elsősorban az, hogy vitaminokat, ásványi anyagokat és tápanyagokat gyorsabban szállít a testben, mint a csapvíz. Azt pedig már tudjuk, hogy a tápanyagoknak milyen hatásai vannak szervezetünkre és egészségünkre. Láthatjuk, hogy a lúgos víz hatása körforgásban áll az egészséges élettel. A lúgos víz egyrészt gyorsabban hidratál és több tápanyag is oldódik fel, mint a normál csapvíz fogyasztásakor.

A lúgos víz hatása tehát, hogy gyorsan juttatja el a tápanyagokat a testben, még olyan helyekre is, ahová a normál csapvíz nem képes eljutni. A lúgos vízzel hatása sokféle lehet: segít a fogyókúrában, erősíti az immunrendszert, a szervezet ellenálló-képességét, megköti a szabadgyököket, általa gyorsabban felszívódnak a tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok, méregtelenít, lassítja az öregedési folyamatokat, hidratál.

Fontos tudnunk, hogy az egészséges test érdekében a vér lúgosítását 7,35 és 3,45 pH érték között kell hogy maradjon. Ezen felül már nem egészséges, tehát vigyázni kell a lúgos víz fogyasztásával, napi 2 litertől többet nem ajánlunk fogyasztani. Az erősen lúgos vizet is lehet használni, amely pH értéke már 11,5 felett van, csak ezt nem fogyasztásra használják.

Az erősen lúgos víz arra kiváló, hogy néhány háztartási kemikáliát lehet vele helyettesíteni, például az élelem tisztán tartására is kiváló, de takarításra, mosogatásra, a ruhákon lévő nagyobb pecsétek eltávolítására is alkalmazható. Használjuk a lúgos vizet, hiszen számos pozitív tulajdonságával ismerkedhettünk most meg.  
 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Lúgos víz Víz
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."