Menü

A lúgos víz egészséges kortyolni való!

A lúgos víz egészséges kortyolni való!

A lúgos víz néhány éve a figyelem célkeresztjébe került, mint egészséges kortyolható nedű, így aztán mind többen kezdték el kutatni, miként juthatnak hozzá a legkönnyebben. Természetesen megannyi gyártó kínálja késztermékét, ami palackozva vásárolható meg. A kérdés, azonban jogos, nincsen ennek egyszerűbb és persze nem utolsó sorban gazdaságosabb módja? 

Miért kellene előre palackozott variációban gondolkodnia, ha létezik más megoldás? Mondjuk házi előállítás? A víztisztítás fontossága ma már nem lehet vita tárgya. Aki azt mondja, hogy gyermekkorában kristálytiszta volt a csapvíz, az valószínűleg nem füllent, ám ez egyrészt nem mostanában élő tendencia, másrészt a terület sem lényegtelen, ahol a tapasztalat megszületett.

Napjainkban egyre problémásabb a megfelelő víztisztítás, és egyre több nem kívánatos anyag kerülhet a végtermékbe. A klórtól fehér vagy vastól rézszínű cseppek nem szomjgerjesztőek, s ez így ebben a formában megfogalmazva még határozottan visszafogott kijelentés.

A többi adalékról pedig még szót sem ejtettünk, melyek szabad szemmel nem érzékelhetőek, de nagymértékben hozzájárulnak az íz és illatélmény romlásához. A tisztítás tehát egészségügyileg helytálló cél, amit mindennek tetejében egyszerűen kivitelezhet. Több típusú berendezés is a rendelkezésére áll, egyedi igényeinek megfelelően. Az, hogy melyik modell tekinthető tökéletesnek vízigényétől függ. 

A lúgos víz nap, mint nap frissen előteremthető!

A fentieknek köszönhetően, ha rátalált arra a készülékre, ami elvárásaival összhangban tiszta vizet képes tölteni a poharába, akkor előre palackozás nélkül, komoly kiadásokat mellőzve biztosíthatja napi vízbevitelét, ami tisztaságán túl a lúgosítás megvalósításában is élen jár.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Lúgos víz hatása

Keresés