A lézeres távolságmérő leegyszerűsíti a méréseket

Elsősorban a mesterek és építkezéssel foglalkozó szakemberek hasznos munkaeszköze a lézeres távolságmérő. Akinek folyamatos mérésre van szüksége, különösen akkor, ha nemcsak a fal hosszát, de magasságát is mérnie kell, akkor ez egy nélkülözhetetlen eszköz. Jelenleg kétféle modell kapható, az egyik 35, a másik 50 m távolságot tud befogni.

 Az árak különbözőek, de érdemes a nagyobb távolságot mérni tudó eszközt beszerezni, hiszen a köztük lévő árkülönbség nem jelentős. Amikor például egy ház külső szigeteléséhez szükséges anyagot számolják ki, a ház falának szélességet ki lehet centizni, de a magasság meghatározásához létrára kell mászni és akkor is csak saccolni lehet. Ugyanez a helyzet a szobák falainak meghatározásakor. Aki nap mint nap ezt a munkát végzi, annak valószínűleg elege van a mérőszalagból. A lézeres távolságmérő mindkét modellnél megjegyzi az utolsó húsz mérési adatot.

Ez azt jelenti, hogy akár több objektumon elvégzett mérés után, le lehet ülni elvégezni a számításokat és a részletes kidolgozni a terveket. A német Trotec cég megbízható minőségű lézeres távolságmérő segítségével a mért adatok összeadhatóak, kivonhatóak, de a térfogat és területszámítás is elvégezhető velük. Tehát igazán profi segítség a lézeres távolságmérő, hiszen az ilyen munkában sokat segít.

Akár festéskor, akár szigeteléskor, de az asztalosmunkák vagy nyílászárók tervezésénél is sokat kell mérni. Aki ezt napi szinten végzi, annak komoly segítség a mérések egyszerűsítése, nem beszélve arról, hogyha azonnal nem jegyzetelik le a mért távolságokat, a tévedés lehetősége sokkal nagyobb. 

Címkék: lézeres távolságmérő

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Lézeres távolságmérő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."