A lágy víz valódi jellemvonásai

A lágy víz valódi jellemvonásai

A lágy víz számtalan fórumon főszerepet játszik, mint vitatott alany. Jó, vagy rossz, egészséges, vagy káros? Rengeteg a téves tájékoztatás a témában, s épp ezért a félreértések szájról szájra, vagy éppen billentyűzetről billentyűzetre terjednek. A teljesen desztillált víz nem egyenlő a lágy vízzel. Ez elemi különbség, s ez az, amit sokan elfelejtenek. Sőt, e két típust rendszeresen össze is keverik. Pedig abszolút nem ugyanolyan fizikai paraméterekkel megáldott anyagokról van szó. 

A lágy víz nélkülözi azokat az összetevőket, melyeket a kemény víz jócskán tartalmaz. A gyakorlat nyelvére lefordítva ezt, félretéve a tudományos megfogalmazást: végérvényesen elfelejtheti a vízkővel való, vég nélküli hadakozást. Nem kell többé a csempéit dörzskefével vakarnia, vagy éppen a háztartási eszközeit ecetes-vizes mosással „élesztgetnie”. A vízkő ugyanis természeténél fogva mindent eltömít.

Lerakódik, vastag réteget képez, s ezzel akadályozza a víz átfolyását. Ez különösen olyan gépek esetében jelent óriási gondot, ahol ez a folyamat hővel is társul, hiszen ez gyakorlatilag az indikátor. A kemény vízből a kávéfőzőben, vagy épp a villanybojlerben található fűtőszál termelte hő hatására kicsapódnak azok az anyagok, melyek aztán, a víz lehűlését követően kikristályosodnak, és lerakódnak.

A vízkő tehát megszületik. De ennek senki sem örül, érthető módon. Ön sem, mert folyamatosan javítania kell gépeit, s persze eszközparkja sem, melynek tagjai csak egy darabig varázsolhatók újjá eredményesen. A lágy víz, azonban megoldja ezt a problémát. Jól láthatja, hogyha befektet a vízlágyító rendszer kiépítésébe, akkor bizony rengeteg pénzt spórolhat meg.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Lágy víz
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."