A lágy víz pozitív tulajdonságairól

A lágy víz pozitív tulajdonságairól

A lágy víz megannyi pozitív jellemvonással rendelkezik, melyeket érdemes kiaknáznia. Ha gondoskodik az otthonában, a csapból folyó víz lágyításáról, akkor a lent ecsetelt tulajdonságok mindegyikét maximálisan kiélvezheti. A mosó- és mosogatószer nyilván az ön háztartásában is rendszeres beszerzés tárgya, mert hogy fogyóeszköz, pontosabban fogyóanyag. 

Bár kevesen tudják, de a lágy vízben sokkalta jobban oldódnak a tisztítószerek, azaz a statisztikák tanúsága szerint, mintegy 20-40%-kal csökkentheti a vegyi anyagok mennyiségét, mivel hatékonyságuk szinte a duplájára nő (habzás, tisztító hatás tekintetében). Ez már önmagában óriási pozitívum, és nem csak a takarékosság szempontjából. Környezetét is a lehető legideálisabb módon tudja védeni akkor, ha nem használ fel, és ezzel együtt el annyi kemikáliát.

A lágy víz ezen kívül természetes módon meghosszabbítja azon elektronikai eszközeinek élettartamát, melyek vízátfolyással működnek. A kemény vízben ugyanis hemzsegnek a sók, melyek hő hatására kicsapódnak, és vízkövet alkotnak. A vízkő pedig sem a kávéfőző, sem a villanybojler működését nem támogatja, sőt. Megannyi kellemetlenséget, konkrét meghibásodást okoz, és a komolyabb szervizelések sem kizártak.

Gondoljon csak az elvízkövesedett fűtőszálakra, vagy éppen az eltömődött kávéfőzőkre. Az ecetes-vizes átfőzés eleinte még a segítségére siethet, ám egy bizonyos idő után sajnos kevésnek bizonyul. Az egyetlen, hosszú távon megoldást nyújtó alternatíva a vízlágyítás, azaz a lágy víz használata, ami megkíméli elektronikai eszközeinek életét, s ezzel együtt az ön családi költségvetését is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Lágy víz
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."