A lágy víz búcsút int a vízkőnek!

A lágy víz búcsút int a vízkőnek!

Ha a vízkő réme már az őrületbe kergeti. Ha a konyhai eszközei egy része pórul járt, köszönhetően a híres-neves magyar kemény víznek. Ha szeretne tiszta vizet önteni a pohárba, akkor a lágy víz az ön, legideálisabb választása. A vízkő sarkalatos pontja ennek a témának, mert bár a fogyasztás oldaláról is meg lehetne közelíteni a lágyított víz előnyeit, mégis a vízkő okozta károk sokkal szembetűnőbbek annál, amit a nem megfelelő minőségű folyadék fogyasztása, a szervezetünkben okoz.

A vízkő szó szerint kiszúrja az ember szemét, különösen, ha a csempéken lerakódva várja a sorsát. Még ennél is dühítőbb, és idegesítőbb, amikor konyhai gépek mennek tönkre, csak azért, mert a rajtuk átfolyó nem lágy víz egyszerűen eltömíti a csöveiket, hála a lerakódó vízkőnek. A különböző sók bekerülve a rendszerbe önmagukban nem jelentenek problémát, de abban a pillanatban, hogy körülöttük felforrósodik a helyzet: átalakulnak.

Kicsapódnak, és vízkő formájában lerakódnak. Márpedig egy kávéfőző, vagy épp mosogatógép nem kevés hőt használ fel a működéséhez, így ez a kellemetlen folyamat elkerülhetetlenné válik. Jöhetnek az ecetes tisztítások, a szétszerelések. Ha ez sem elég, akkor egy-egy alkatrész cseréje megoldhatja a helyzetet, de nem egyszer csak a teljes csere segíthet.

A lágy víz, azonban lámpát gyújt az éjszakában. A sóktól megtisztított vízből ugyanis nincs mi kiváljon, tehát a probléma gyökere szüntethető meg. Ettől a perctől fogva sem a kávéfőző, sem a mosogatógép nincs veszélyben, sőt még a konyhai csempéken sem éktelenkednek majd a hófehér telepek. Éppen ezért érdemes otthonának minél nagyobb részén lágy vízzel dolgoznia.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Lágy víz
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."