A központi víztisztító előnyei

A központi víztisztító előnyei

A csapból koszos víz folyik, az íze nem természetes, tele van kemikáliákkal. Ez a helyzet sajnos elég sok háztartásban szokott fennállni. Természetesen nem kell Önnek sem beérnie ezzel az állapottal, hiszen beszerezhet egy olyan berendezést, amely megtisztítja és egészségessé teszi a vizet. Az Aquasana központi víztisztító remek munkát végez a víz tisztításával és a nap 24 órájában üzemel, tehát bármikor tiszta vizet kaphat, ha megnyitja a csapot.

A központi tisztító előnye, hogy közvetlenül a becsatlakozásnál lehet felszerelni, tehát az egész háztartásban tiszta lesz a víz, nem pedig csak egy helyen. A konyhai csapvíz, fürdővíz mind egészséges és használatra alkalmas lesz, ha Ön is az Aquasana központi víztisztítót választja. A 97 %-ban klórmentes víz alapfeltétel lenne manapság minden ember számára, azonban a csapból sokszor erősen klórozott víz érkezik.

Sokan nem is tudják mennyire fontos a fürdővíz megtisztítása, pedig egy fürdés során rendkívül sok klór képes bőrünkön keresztül felszívódni, amely igen káros hatással lehet arra hosszú távon. A központi víztisztító készülék használata az Ön számára is kifizetődő mind anyagi, mind egészségügyi szempontból.

A benne lévő KDF 55-ös töltet és az aktív szén hatékonyan szűrik a rettegett gyógyszermaradványokat, kemikáliákat és egyéb nem kívánatos anyagokat, azonban meghagyják a vízben a szükséges ásványi anyagokat. Az Aquasana központi víztisztító beszerelése egy olyan lehetőség, amellyel érdemes élnie, ráadásul nem is kell milliókat költenie egy vízszűrő rendszerre. Praktikus és hatékony megoldás akár percek alatt a tiszta és egészséges vízért.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."