Menü

A központi víztisztító előnyei

A központi víztisztító előnyei

A csapból nem mindig a legtisztább víz folyik, az íze sokszor nem természetes, tartalmazhat kemikáliákat is. Ez a helyzet sajnos elég sok háztartásban szokott fennállni. Természetesen nem kell Önnek sem beérnie ezzel az állapottal, hiszen beszerezhet egy olyan berendezést, amely megtisztítja és megszűri a vizet. Az Aquasana központi víztisztító remek munkát végez a víz tisztításával és a nap 24 órájában üzemel, tehát bármikor tiszta vizet kaphat, ha megnyitja a csapot.

A központi tisztító előnye, hogy közvetlenül a becsatlakozásnál lehet felszerelni, tehát az egész háztartásban tiszta lesz a víz, nem pedig csak egy helyen. A konyhai csapvíz, fürdővíz mind egészséges és használatra alkalmas lesz, ha Ön is az Aquasana központi víztisztítót választja. A 97 %-ban klórmentes víz alapfeltétel lenne manapság minden ember számára, azonban a csapból sokszor erősen klórozott víz érkezik.

Sokan nem is tudják mennyire fontos a fürdővíz megtisztítása, pedig egy fürdés során rendkívül sok klór képes bőrünkön keresztül felszívódni, amely egyesek számára kellemetlen lehet hosszú távon. A központi víztisztító készülék használata az Ön számára is kifizetődő mind anyagi, mind egészségügyi szempontból.

A benne lévő KDF 55-ös töltet és az aktív szén hatékonyan szűrik a sokat emlegetett gyógyszermaradványokat, kemikáliákat és egyéb nem kívánatos anyagokat, azonban meghagyják a vízben a szükséges ásványi anyagokat. Az Aquasana központi víztisztító beszerelése egy olyan lehetőség, amellyel érdemes élnie, ráadásul nem is kell milliókat költenie egy vízszűrő rendszerre. Praktikus és hatékony megoldás akár percek alatt a tiszta és egészséges vízért.

Keresés