Menü

A központi vízszűrő globális megoldást kínál!

A központi vízszűrő globális megoldást kínál!

A központi vízszűrő pontosan azt nyújtja, ami a megnevezéséből is egyértelműen kiderül: központi víztisztítást, az egész háztartás ellátását. Ez a technológia a csúcsnak is tekinthető ezen a területen, s az is kijelenthető nagy biztonsággal, hogy aki erre szavaz, az a tudatosság magas fokán áll, mert nemcsak a kortyolásra szánt nedű tisztává varázslását érzi fontosnak, hanem a főzéshez, sütéshez vagy éppen zuhanyozáshoz alkalmazott víz tisztaságát is prioritásként kezeli. 

De miért is olyan lényeges ez a fajta hozzáállás? Abban talán nincsen semmi különleges, ha a pohárba töltött víz mellett a fazékba csepegtetett nedűt is tisztán kívánja tudni, hiszen azt éppen ugyanúgy elfogyasztja, mint azt, amit kortyol. De mi a helyzet a tisztálkodással? Ekkor nem jut be a szervezetbe közvetlen módon a folyadék, akkor mi a jelentősége az egész folyamatnak?

Nos, közvetlenül valóban nem szívja be a bőr a vizet, de közvetve annál inkább. A bőr pórusai viszonylag sokat vesznek fel abból a klórmennyiségből, ami feléjük áramlik zuhanyzás vagy fürdés közben. Ha ez nem így lenne, akkor a klóros víztől - mondjuk egy uszodai kimozdulás után, nem száradna ki a bőr.

Egyesek bőre idővel megelégelheti a nem megfelelő körülményeket: kiszáradhat, berepedezhet, s hiába próbálja kozmetikumokkal rendezni a problémát, amíg a gond forrásával nem foglalkozik, addig általában csak átmeneti változás remélhető.

Most már láthatja, hogy a központilag elrendezett víztisztítás miért annyira pozitív és egyben előrelátó döntés.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Központi vízszűrő

Keresés