A jóízű csapvíz

Ma már szinte természetes, hogy a lakások legnagyobb részében már nem újdonság a csapvíz. Húsz évre visszamenőleg ez nem volt még ennyire természetes, hiszen különösen a kisebb településeken és falvakban, még sok helyen az emberek a saját kútjuk vizét itták. A kutak vize sok helyen volt szennyezett, különösen az intenzív mezőgazdaság és az állattenyésztés elterjedésével.

 A vízvezetékek elterjedésével, jutott be a csapvíz a házakba. Ez nagyon praktikus volt, viszont ahogy egyre terjedt a vízvezeték hálózat, egy több fertőtlenítőanyagra volt szükség. Ez még manapság is a klór. A klór valójában egy méreg, ami a baktériumokat hivatott kiirtani a vízből, elkerülve ezzel a tömeges fertőzéseket.

Egyre több kutató hívja fel a figyelmet arra, hogy ez a baktériumölő hatás a szervezetünkben is kifejti hatását és sajnos nemcsak a káros bacikat irtja ki, hanem a hasznosakat is. Ezért ajánlják, hogy a csapvizet a legjobb megtisztítva inni és főzni. Az ásványvizek állandó fogyasztását egyre többen kérdőjelezik meg és ezekkel kevesen főznek.

Hiszen a főzéshez használatos víz gyakran megegyezik a megivott mennyiséggel. Tehát, a minél egészségesebb csapvíz lételemünk. Akinek volt alkalma jó vizet inni az tudja, hogy ez jól oltja a szomjat és érezni rajta egy töménységet. Manapság elég nagy üzlet a vizek forgalmazása, de valójában a csapvíz volna az a fajta víz, amelyiknek, a mindennapi vízfogyasztásunk jelentős részét kellene kitenni. Ezért érdemes a víztisztítók között körbenézni és olyat választani, amelyik a csapvízből jó minőségű ivóvizet készít. 

Címkék: csapvíz

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Csapvíz
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."