A háztartási vízszűrő hozzájárul az egészséges életmódhoz

Az, hogy minden nap tiszta és egészséges vizet fogyasztunk rendkívül fontos, mivel alapvetően hozzájárul ahhoz, hogy egészségesek maradhassunk, valamint megőrizhessük optimális testsúlyunkat. A háztartási vízszűrő ebben segíthet. 

Ha nem iszunk elég vizet, akkor a vékony- és vastagbél felszívóképessége csökken, amely nincs kifejezetten pozitív hatással szervezetünkre, mivel ennek következményeképp az elfogyasztott ételek és étrend-kiegészítők értékes tápanyagai felszívódás nélkül haladnak át a szervezeten.

Az értékes tápanyagok tehát nem szívódnak fel, a zsír viszont lerakódik, így testsúlyunk növekedni fog. Egy háztartási vízszűrő beszerzése tehát fontos, mivel képes tiszta és egészséges vízzel ellátni minket, amely szükséges az értékes tápanyagok felszívásához.

A cukrot és a szénhidrátokat a szervezet jóval gyorsabban dolgozza és szívja fel, mint más tápanyagokat, így megfelelő mennyiségű (tiszta) víz híján a szervezet a kalóriákat továbbra is raktározza, azonban az értékes tápanyagokból nagyon keveset. Az étvágyat elsődlegesen a tápanyaghiány okozza, mivel testünk így figyelmeztet minket, hogy valamire szüksége van.

A háztartási vízszűrővel az egyensúlyt visszaállíthatjuk és értékes tápanyagokhoz juttatjuk szervezetünket. A vízszűrő azért fontos, mert ha az elfogyasztott ételt a szervezet nem tudja megfelelően megemészteni, akkor a tápanyag-felszívódás sem lesz kielégítő, és továbbra is éhségérzetet fogunk tapasztalni, ami hamar túlsúlyossághoz fog vezetni. A háztartási vízszűrő beszerzése Önnek is segíthet az egészséges életmód megtartásában.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."