Menü

A házi víztisztító berendezés elhozza a vízivás egy újabb dimenzióját!

A házi víztisztító berendezés elhozza a vízivás egy újabb dimenzióját!

A házi víztisztító berendezés működtetése egyszerű, funkcionalitása nagyszerű.

Az igazság az, hogy attól még, hogy a vezetékes rendszerből ivóvíz folyik, nem lehet biztos abban, hogy vajon ez az-e az az alternatíva, ami a legideálisabb a szervezete számára. A bizonytalanságát csak fokozhatják azok az esetek, amikor az alapesetben láthatatlan jelenségek mellé jól látható képződmények is társulnak.

Ide tartozik például a klór elfehérítő hatása, ami a legkevésbé sem teszi vonzóvá a kortyolásra szánt nedűt. A vastól vöröses-barnás variáció sem sokkal szomj vágykeltőbb. De ami ezen a területen a legnagyobb problémát jelenti, hogy a nem kívánatos adalékok nem láthatóak szabad szemmel. Így aztán az ember hajlamos úgy vélekedni róluk, mint amik nem is léteznek. Pedig nagyon is, pusztán kis méretük miatt nem szúrhatóak ki. De a látszat csal.

A tisztított víz nem desztillációt takar, ezt fontos kihangsúlyozni. A valóban értékes anyagok egyes technológiiák esetén megmaradnak, más technológiák esetén pedig egy ásványi anyag patronnal visszapótolhatóak. Desztillálásnál viszont minden anyag elvész, innentől fogva ez általában ebben az esetben hozzáadott értékkel nem bír a végeredmény.

A házi víztisztító berendezés ízélményben is hozzátesz a megszűrt vízhez!

Döbbenetes, de sokak által megerősített, megtapasztalt pozitív élmény, hogy a tisztított víz nemcsak beltartalmi értékeit tekintve válik figyelemre méltóvá, hanem az ízvilág szempontjából is, mely teljesebbé, és egyértelműen jobbá avanzsál a tisztítás hatására.

Keresés