A házi vízlágyító felveszi a harcot a vízkővel

A rendkívül kemény víz bizony igen hamar kikezdheti az otthoni gépeinket. A vízkő hamar megjelenhet a mosógép, mosogatógép és egyik gépek belsejében és hamar tönkreteheti azokat, ha nem változtatunk a helyzeten. 

A házi vízlágyító készülék kifejezeten azért lett létrehozva, hogy a nagy mennyiségű vízkőtől megszabadulhassunk, és lágyabb víz legyen elérhető otthonunkban, amely nem károsítja berendezéseinket.

Akinek vízlágyító készüléke van, az kényelmesebb életet élhet, valamint rendkívül sok időt és fáradságot spórol az alacsonyabb költségekről nem is beszélve. A vízköves berendezések javítása igen drága lehet, és egyes esetekben az is előfordulhat, hogy a készülék már nem javítható és újat kell venni.

A házi vízlágyító beszerzése tehát igen előnyös lépés, ráadásul a készülék nem is kerül sokba, ha tőlünk vásárolja meg. Gyönyörűek és fényesek maradnak a csaptelepei, a csempéi a vízlágyítónak köszönhetően, melynek felszerelése pár percet vesz igénybe.

Az evőeszközök is újszerűek maradnak, hiszen nem hagy rajtuk foltot a vízkő. További előnye a készüléknek, hogy kevesebb mosószert kell használnia a mosáshoz. Ezen felül a ruhák szebbek, élénkebbek lesznek és tovább tartanak.

A lágyabb víznek köszönhetően Önnek is kevesebbet kell takarítania, végre elfelejtheti a kádak és a csaptelepek súrolását, több ideje marad szabadidős tevékenységekre. A vízlágyító legjobb tulajdonsága, hogy megóvja a mosógépeket, a kazánt, a bojlert, a mosogatógépet és minden eszközt, ami a vízkővel szemben védtelen.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."