A hatékony víztisztítás otthon is lehetséges

Elege van abból, hogy a csapból folyó víz egyáltalán nem olyan tiszta, mint azt ígérték?

Sajnos a csapvíz tisztasága sok esetben megkérdőjelezhető, mivel a szűrők egyáltalán nem modernek és a szűrési eljárások sem éppen megbízhatók. A víztisztítás otthon is megoldható, ami igen előnyös, hiszen egyre nagyobb szükség van arra, hogy a csapvizet utólag otthon is tisztítsuk. Azért vásárolunk víztisztító készüléket, mert a főzéshez, kávéfőzőhöz megfelelően tiszta vízre van szükség.

A víztisztítás otthoni kivitelezése azért is előnyös, mert így nem kell annyi palackozott vizet vásárolnunk, hiszen biztonsággal fogyaszthatjuk azt a vizet is, ami a csapból jön ki. Az Aquasana tisztítóval a víztisztítás otthon gyerekjáték. A megfelelő víztisztító kiválasztásánál döntő szempont volt az, hogy a megtisztított csapvíz a tisztítás után ne veszítse el az értékes ásványi anyagokat. Ez sok szűrő és tisztító esetében történik meg, így semmilyen értékes anyag nem található a vízben a szervezet számára a tisztítás után.

Az Aquasana azért remek választás, mert a más elven működő víztisztítókkal ellentétben meghagyja a fontos ásványi anyagokat a vízben. A legtöbb szűrési eljárás esetén az ásványi anyagok is kivonásra kerülnek a vízből, majd ezt követően mesterséges úton, ásványi só tablettával pótolják azokat, ami egyáltalán nem természetes megoldás. Az Aquasanával a víztisztítás otthon remekül kivitelezhető, ráadásul nincs szükség utólagos mesterséges adalékanyagokra. A külön csap, melyből a tisztított víz folyik ezen kívül rendkívül esztétikus is egyben.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."