Menü

A hatékony víztisztítás otthon is lehetséges

Szeretne javítani a csapvíz ízén, illatán kivonni a klórt és több klórszármazékot, valamint szerves vegyületet?

A víztisztítás otthon is megoldható, ami igen előnyös, hiszen egyre nagyobb szükség van arra, hogy a csapvizet utólag otthon is tisztítsuk. Azért vásárolunk víztisztító készüléket, mert a főzéshez, kávéfőzőhöz megfelelően tiszta vízre van szükség.

A víztisztítás otthoni kivitelezése azért is előnyös, mert így nem kell annyi palackozott vizet vásárolnunk, hiszen fogyaszthatjuk azt a vizet is, ami a csapból jön ki. Az Aquasana tisztítóval a víztisztítás otthon gyerekjáték. A megfelelő víztisztító kiválasztásánál döntő szempont volt az, hogy a megtisztított csapvíz a tisztítás után ne veszítse el az értékes ásványi anyagokat. Ez sok szűrő és tisztító esetében történik meg, így semmilyen értékes anyag nem található a vízben a szervezet számára a tisztítás után.

Az Aquasana azért remek választás, mert a más elven működő víztisztítókkal ellentétben meghagyja a fontos ásványi anyagokat a vízben. A legtöbb szűrési eljárás esetén az ásványi anyagok is kivonásra kerülnek a vízből, majd ezt követően mesterséges úton, ásványi só tablettával pótolják azokat, ami egyáltalán nem természetes megoldás. Az Aquasanával a víztisztítás otthon remekül kivitelezhető, ráadásul nincs szükség utólagos mesterséges adalékanyagokra. A külön csap, melyből a tisztított víz folyik ezen kívül rendkívül esztétikus is egyben.

Keresés