A fordított ozmózis víztisztító rendszer

Amikor elterjedt, hogy a csapvíz a víz mellett sok más olyan anyagot is tartalmaz, amely nem a szomjunk oltását és testünkbe való beépülést szolgálják, akkor elkezdtek terjedni a különféle csapvizet tisztító berendezések. Sokan fordultak az ásványvizek használata felé, de ez nem túl gazdaságos megoldás.

 Ezen felül ez csak az ivóvizet pótolja, de a főzéshez használatos víz, tea, kávé, levesek és egyéb ételek elkészítéséhez, még mindig a csapvíz használatos. A klór egy része kb. tíz perc fedő nélküli forralással elpárolog, de még mindig ott van a felesleges vas, a lebegő szennyeződések, arzén és a különféle vegyszerek maradványai. Ebből különösen az ivóvízbe került gyógyszermaradványok a veszélyesek.

A fordított ozmózis egy olyan eljárás, amely a vízből tiszta H2O-t készít. Tehát minden mást eltávolít. Ez, egy többfázisos rendszer, amelynek szűrői képesek eltávolítani a vízben lévő szerves anyagokat, oldott részeket, nehézfémeket, de a baktériumokat és vírusokat is. Ez a fordított ozmózis rendszer, egy olyan technológia, amellyel teljesen tiszta víz nyerhető.

Érte már ezt a rendszert olyan kritika, hogy a hasznos ásványi anyagokat is kiszűri az ivóvízből, úgyhogy aki igényli külön, a hasznos ásványi anyagokat visszapótló patronokat is vásárolhat egyes modellekhez. Tehát a fordított ozmózis egy kitűnő alternatíva arra, hogy tiszta vizet igyunk és ilyet használjunk ételeink elkészítéséhez is. Mivel jó tapasztalatok vannak a fordított ozmózis készülékekkel, ezért az eladások száma biztosan növekszik.

Címkék: Fordított ozmózis

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Fordított ozmózis
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."