A víztisztító berendezések ára és a hosszú távú előnyök

A víztisztító berendezések ára mára már mindenki számára megfizethető. A csatornázás a társadalom fejlődésének egyik mérföldköve, a tisztaság és higiénia egyik alapja. Ugyanakkor arról sem szabad elfeledkezni, hogy a természetben előforduló vizek, hiába nem fertőzőek vagy koszosak, tartalmazhatnak olyan anyagokat, melyekre a szervezetnek nincs szüksége. A csapból folyó víz a legtöbb helyen iható, ám tisztaságának oka, a klóros tisztítás. 

A klór nem egészséges, kis mennyiségben nem is káros, de egyáltalán nincs pozitív hatással a szervezetre, ráadásul kellemetlen a szaga és az íze. A víztisztító berendezések nagy előnye, hogy a szerves vegyületeket hatékonyan szűrik, a csapvízből kiszűrik a klórt, de benne hagyják a kálciumot és magnéziumot, mely szükséges a szervezet egészséges működéséhez. A víztisztító berendezéseknek több fajtája létezik, vannak az egyszerű, asztali típusok, a nagyobb és a legnagyobb ipari szűrők.

Az alapelv ugyanaz mindegyiknél, a vizet, mely átfolyik rajtuk, a lehető legtisztábbá kell tenni, kiszűrve a szerves anyagokat, meghagyva a víz természetes és szükséges plusz tartalmait (kálcium, magnézium). Egy háztartásba is elkél ilyesmi, hiszen kinek van kedve a rossz ízű, rossz szagú klóros csapvizet inni vagy állandóan cipelni az ásványvizet, ami folyamatosan plusz költséget is jelent. A víztisztító berendezések ára egyszeri költség, mégis folyamatosan szolgáltatja a megfelelő tisztaságú folyadékot.

Igaz, a vízszűrő betéteket időnként cserélni kell, ám ezek ára sem mérhető a hasznos eredményhez és még ahhoz sem, ha minden nap elfogyasztva az egészséges mennyiségű vizet, ásványvizeket kellene vásárolnunk. A víztisztító hosszú távú befektetés.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító berendezések ára
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."