A szükséges vastalanító szűrő típusa egyénfüggő

A kútfúrás egy remek opció akár egy háztartás vagy egy ipari üzem vízellátására is. Azonban tudni kell, hogy igazán jó minőségű vízhez csak több száz méter mélységben juthatunk hozzá. Természetesen egy ilyen kút megvalósítása túl nagy költségekkel járna, főleg egy kis családi ház esetében, de szerencsére van egy gazdaságosabb megoldás is.

Ahelyett, hogy száz métereket fúrnánk az egészséges víz érdekében, választhatjuk a normál kutakat is, melyeket homok-,mangán-, arzén-, ammónia-, nitrit-, nitrát- és vastalanító szűrő segítségével tehetünk tisztává és fogyaszthatóvá. Az, hogy milyen szűrőkre van szükség teljes egyén- és helyzetfüggő, így érdemes szakember segítségét kérni.

A megfelelő vastalanító szűrő, ammóniamentesítő, homok- vagy arzénszűrő kiválasztásához szükség van olyan adatokra,mint a maximális percenkénti vízfogyasztás, a rendszer nyomása, vízelemzés eredmények és a víz felhasználási célja. Ezen információk birtokában egy hozzáértő személy vagy csapat személyre szabott kútszűrő berendezést állít össze, melynek szükség szerint részese lehet a vastalanító szűrő vagy a homokszűrő is.

Ezek a szűrők különböző méretekben és különböző töltetekkel találhatók meg, így pontos adatok nélkül nehéz lenne megmondani, hogy melyikre és milyen típusúra lenne szükség. Az eljárás picit bonyolultnak tűnhet, hiszen nem annyiból áll, hogy megvásárolunk egy vastalanító szűrőt, beüzemeljük és már kész is, de a fáradtság mindenképpen megéri, hiszen a palackos vizeknél sokkal jobb minőségű folyadék állítható elő.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vastalanító szűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."