Zuhanyszűrőt a klóros víz ellen

A zuhanyszűrő használata egyáltalán nem nevezhető luxusnak; sajnos a vízben lévő klór jelentős mértékben hozzájárul a bőr kiszáradásához és a különböző irritációk előfordulásának valószínűségét is növeli. A tusolást követően jelentkező kellemetlen viszkető érzés a legtöbb esetben a víz klórtartalmának a következménye; ez ellen azonban könnyen védekezhetünk, csupán egy megfelelő minőségű zuhanyszűrő berendezésre van szükségünk.

 
A klórnak számos kellemetlen hatása van. Természetesen a használata szükséges, hiszen az ivóvíz fertőtlenítésében megkerülhetetlen szerepet játszik, de ez nem jelenti azt, hogy a fürdővízben is szükség van rá. Gondoljunk bele, mi történik a bőrünkkel, a hajunkkal és a szemünkkel az uszodában... A hosszas fürdőzés után a bőr vészesen kiszárad, a hajunk durvává és töredezővé válik, a szemünk pedig bepirosodik. A zuhanyszűrő használatának előnyös tulajdonságait nem érdemes hosszasan ecsetelni, hiszen egyértelmű, hogy a klór szűrésével mindezektől a kellemetlenségektől megszabadulhatunk.

A probléma fő forrása a rendszeres klórterhelés. A vezetékes víz jelentős mennyiségű klórt tartalmaz; a csapvízben található klór mennyisége alig marad el az uszodákban használt mennyiségtől. Uszodába nem járunk minden nap, így a bőrünk természetes védekezőrendszere gyógyítja a kiszáradással járó kellemetlenségeket, viszont a gyakori tusolás és fürdőzés napi rendszerességgel szárítja a bőrt.

A kiváló minőségű zuhanyszűrők hozzávetőlegesen a klór 90 százalékát képesek kiszűrni a vízből. Ennek köszönhetően a szűrt víz tökéletesen alkalmassá válik a mindennapi tisztálkodáshoz, nem szárítja ki a bőrt, nem rongálja a hajat és a szemet sem irritálja. Különösen ajánlottak érzékeny bőrűek számára, akik régóta keresik a száraz és viszkető bőr okát. 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanyszűrő
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."