Zuhanyszűrő a lágyabb vízért

Nem véletlen, hogy a vízvezeték kora előtt esővizet gyűjtöttek a hajmosáshoz. Ennek egyik oka, hogy az esővíz – akkor még – tiszta volt, a másik, hogy lágy volt. Ez jót tett a bőrnek és a hajnak is. A vezetékes víz elkerülhetetlen velejárója a fertőtlenítés, hiszen a hosszú vezetékeken átjutó vízben valóban elszaporodhatnak a kártékony baktériumok. 

Ezt jelenleg úgy oldják meg, hogy kisebb mennyiségű klórt adagolnak a vízhez. Állandó a vita azon, hogy ez károsítja-e az emberi egészséget, hiszen mindennapos, folyamatos használatról van szó, külsőleg és belsőleg egyaránt. Az iváson kívül, a zuhanyzás során visszük be a klór jelentős részét, hiszen a kiáramló víz párájából belélegezzük azt. Erre jelent kitűnő megoldást a zuhanyszűrő beszerzés és annak felszerelése.

Ha esetleg azoknak van igazuk, akik szerint a klór mégsem jelent veszélyt az egészségünkre, a zuhanyszűrő használata akkor is hasznunkra válik, hiszen a klór mellett a vízkő jelentős része is kiszűrésre kerül, így a hajdani esővízhez hasonló vizet kapunk, amit kincsként gyűjtöttek régen. A zuhanyszűrő tehát mindenképp megéri az árát, hiszen jót tesz a hajnak és a bőrnek, ezen felül pedig a vitatott klór is eltávolításra kerül.

A zuhanyszűrő felszerelése nagyon egyszerű, bárki elvégezheti otthon egyedül. Természetesen a gyártó mellékelt hozzá egy részletes beszerelési utasítást, hogy még véletlenül se akadjon el senki annak beszerelése közben. Az eszköz kialakításában figyeltek arra, hogy a legtöbb zuhanyra felszerelhető legyen.   

Címkék: zuhanyszűrő

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanyszűrő
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."