Víztisztítók kontra zsugor ásványvíz

Víztisztítók kontra zsugor ásványvíz

A zsugorszám hazahordott ásványvíz talán mindenkinek ismerős életkép. A csapvízről hallott megannyi mende-monda, és rémtörténet után nem meglepő, hogy legtöbben az ásványvizek után nyúlnak. De miért ne oldanánk meg ezt lényegesen olcsóbban, egyszerűbben cipelés, pakolás, és boltba szaladgálás nélkül? 

A víztisztítók minden tekintetben verhetetlenek, ha a tiszta ivóvíz előállítása a célunk. Amellett, hogy csak egyszer kell rááldozni beszereltetésükre, alkalmazásuk finom, ízletes, mégis kristály tiszta minőségű ásványvizet eredményez. A víztisztítók otthonainkban kiütik a zsugor ásványvizeket, s megteremtik a könnyen előállítható, mégis finom, egészséges ivóvíz fogyasztásának korszakát. Ráadásul nem kell többé az emeleteket mászni több kilós súllyal a hátunkon, és az üres flakonok eltüntetése sem hárul ránk.

A víztisztítók a gasztronómiába is belecsöppennek, hiszen általuk a főzéshez, sütéshez használt víz is tiszta forrásból származik, ami az egészségünk szempontjából sem mellékes szempont. Lényeges információ, hogy a csapvíz tartalmaz hasznos ásványi anyagokat. A bökkenő, azonban ott van, hogy számos más, az egészségünkre kevésbé jótékony összetevő is úszkál a levesünkben, vagy legalábbis a vizünkben. Öntsünk hát tiszta vizet a pohárba!

A víztisztítók leszámolnak az élő mikroorganizmusokkal, azaz vírusokkal, bacilusokkal, így megóvják szervezetünket a különböző fertőzésektől. Arról pedig alig ejtettünk szót, hogy a víztisztítók alkalmazása mennyire megkíméli a családi kasszát, tehát a spórolás minden tekintetben megvalósul.

Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."