Víztisztító zuhanyfej az egészséges bőrért

Sokan úgy gondolják, hogy nem fogyasztanak vezetékes vizet, hanem csak felhasználják, mondjuk főzésre, mosásra és tisztálkodásra. Részben igazuk van, hiszen a víz sok káros anyagot tartalmaz, viszont ez nem azt jelenti, hogy másképp, ezek nem juthatnak be a szervezetbe.

Itt jön képbe a legújabb termékünk, ami nem más, mint egy víztisztító zuhanyfej, amit értelemszerűen zuhanyzáskor fognak használni. A víztisztító zuhanyfej éppen úgy működik, mint egy átlagos tisztító berendezés, azzal az eltéréssel, hogy ez azt a vizet fogja megtisztítani, amiben tisztálkodni fognak. Az, hogy rendszeresen tiszta és megszűrt vizet iszik, csak részben tesz jót az egészségének.

Arra is figyelnie kell, hogy a bőrén keresztül milyen vegyszerek és káros anyagok jutnak be a szervezetébe. Felteheti a kérdést, hogy mi értelme van a berendezésnek, hiszen a tisztálkodó szerek úgyis tele vannak vegyszerekkel, akkor minek a tiszta víz? A vezetékes vízben teljesen más vegyi anyagok vannak, mint ezekben a szerekben. A víztisztító zuhanyfej képes ezeket a vegyszereket és egyéb káros anyagokat megszűrni. A tisztálkodó szerek olyan vegyszereket tartalmaznak, amelyek nem feltétlenül károsak az egészségre.

Természetesen ezekből a termékekből is ajánlott a kevésbé károsat használni. Ahhoz, hogy tökéletesen egészséges életet éljen, sok részletre kell odafigyelnie. Cégünk csak abban tudunk seg1teni, hogy a vizet tisztává tegye, víztisztító zuhanyfej, vagy más szűrő berendezések segítségével. Tegyen ön is az egészségéért még ma és rendeljen termékeink közül.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító zuhanyfej
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."