Víztisztító készülékek – kicsiben is!

Víztisztító készülékek – kicsiben is!

A víztisztítás szükségessége talán már senki számára sem kérdéses. A mai világban a csapból folyó víz olyan nagymértékben tartalmaz különböző szennyeződéseket, hogy gyakorlatilag alkalmatlanná válik az egészséges fogyasztásra. Ráadásul a hazai vizek köztudott keménysége roncsolja háztartási gépeinket is, a keletkező vízkőnek köszönhetően. 

A szennyeződések kívül-belül rossz hatással vannak szervezetünkre, így érdemes időt, energiát fordítanunk a megfelelő víztisztító készülék kiválasztására. Sokan azért nem mernek belevágni egy ilyen rendszer kiépítésébe, mert esetlegesen csak kevés víz fogy a háztartásban, s nem kívánnak nagyobb átalakításokat végezni. A jó hír mindazoknak, akik hasonló gondolatokkal viaskodnak, hogy már létezik víztisztító készülék ilyen igények kielégítésére is!

A víztisztító kancsó a kis létszámú családok esetén a lehető legoptimálisabb választás. A kancsó egy szűrőbetéttel kb. 100-150 liter tiszta víz előállítására képes, ami a minimális igény esetén épp tökéletes. A szűrőbetétet az elhasználtsága után mindenképp cserélni kell, hiszen különben koncentrált mértékben visszaengedi a már kiszűrt káros anyagokat. Hatalmas előnye a többi víztisztító készülékkel szemben, hogy mobilizálható.

A lakás bármely területére helyezhető, akár cipelhető is, nem okoz gondot a kimozdítása, így akár úgy is tárolhatjuk, hogy nincs fix meghatározott helye. Egyetlen hátránya, hogy a kristálytiszta vízre néhány percet várni kell, hiszen idő, míg a szűrőn átfolyik a beeresztett víz, ám minden más tekintetben a víztisztító készülékek közül a legmobilizálhatóbb választás.

Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."