Víztisztító készülék

víztisztító készülék
2017-07-07 09:00:00

A víztisztító készülékek egyetlen feladatot látnak el, de azt maximális profizmussal, ez a csapból érkező víz optimális megtisztítása, szűrése, különböző rendszerek segítségével. A valóságban, azonban sokkal több pozitívumot tulajdoníthat, ezeknek az értékes berendezéseknek. Nyilván a leírás teljesen pontos, ez a bennük rejlő potenciál: képesek ideális minőségű vizet létrehozni abból az alapanyagból, ami egyébként hivatalosan ivóvízként érkezik a vezetékeken. 

2017-05-21 05:00:00

A víztisztító készülék árak széles spektrumon mozognak, annak megfelelően, hogy milyen minőségű szolgáltatást biztosítanak az ön számára. A termékpaletta olyan sokoldalú, hogy gyakorlatilag bármilyen felmerülő igényre létezik már gazdaságos, és egyben optimális megoldás. A cél minden esetben a tiszta víznyerés esélyének megteremtése. A csapból folyó folyadék ugyan ivóvíz minősítéssel rendelkezik, de mára már tudható, hogy ez nem jelenti azt, hogy a lehető legtökéletesebb alternatívát kortyolja minden nap. 

2017-04-18 04:00:00

A víztisztítás mára már nem kérdés, hanem szinte elvárás. Tudjuk, hogy a csapból folyó víz ugyan fogyasztásra alkalmas, ám ez a megjelölés nem egyenlő azzal, hogy az egészségünk számára optimális. A víztisztító berendezések hihetetlen ütemben fejlődnek, újabbnál újabb innovatív technológiákat magukba olvasztva. 

2017-02-07 10:00:00

Nem könnyű a választás, hogyha a fókuszba a háztartási víztisztítók kerülnek. Mindenképpen érdemes felmérnie egyedi igényeit, elvárásait, s azok tudatában már lényegesen könnyebb lesz a döntés, az alábbi típusok közül. A csapra szerelhető víztisztítók a konyhai csaptelep végére csatlakoznak, vagy a külső, vagy a belső menetes részre kell felcsavarni a berendezést. 

2016-12-27 11:00:00

A víztisztítás szükségessége talán már senki számára sem kérdéses. A mai világban a csapból folyó víz olyan nagymértékben tartalmaz különböző szennyeződéseket, hogy gyakorlatilag alkalmatlanná válik az egészséges fogyasztásra. Ráadásul a hazai vizek köztudott keménysége roncsolja háztartási gépeinket is, a keletkező vízkőnek köszönhetően. 

2016-10-30 12:37:00

Sokan nem tudják, de a csapból érkező ivóvíz számos esetben közel sem olyan tiszta és egészséges, mint kellene, hogy legyen. Rengeteg háztartásban nagy mennyiségű klór és egyéb kemikáliák mutathatók ki a vízben, amelyek hosszú távon káros hatással lehetnek a szervezetre. A víztisztító készülékek használata első sorban azért fontos, hogy Ön is egészséges, tiszta és ásványi anyagokban gazdag vizet biztosíthasson otthonában.

2016-03-27 14:17:00
A vezetékes víz minősége, változó lehet, az ország különböző pontjain. Van, ahol ez minőségi és iható, de az is előfordulhat, hogy a víz teljesen ihatatlan. A cégünk által kifejlesztett víztisztító készülék ezt a problémát könnyedén orvosolni tudja. Próbálja ki ön is, mert érezhetőbben tisztább lesz az ivóvize, ha a mi víztisztítónkat használja.
2016-03-09 19:16:48
A megfelelően tiszta víz minden háztartásban fontos, hiszen az emberi szervezetnek napi legalább 2 liter vízre van szüksége, ami jó, ha megfelelően tiszta és ásványi anyagokban gazdag.
2015-12-12 08:14:00
A házi víztisztító készülékek kínálata roppant széles; jelentős különbségek mutatkoznak a technikai és a minőségi tulajdonságokban is. Ez alapján láthatjuk, hogy az ideális házi víztisztító kiválasztása laikusként egyáltalán nem egyszerű feladat.

 
2015-05-07 07:40:00
Mi magyarok az ivóvizünk tekintetében kifejezetten szerencsésnek mondhatjuk magunkat. A magyar ivóvizek ugyanis 95%-ban felszín alatti vizekből erednek, kifejezetten jó minőségűek, noha azért kezelni kell emberi fogyasztás előtt. A magyar víz még európai viszonylatban is meghaladja az átlagot, bár elég sok arzént, bórt és ammónium koncentrátumot tartalmaz.
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."