Víztisztító fórum hasznos tudnivalókkal

A víztisztító fórum segítségével rengeteg olyan tudnivalóra tehetünk szert, aminek köszönhetően jobb döntést hozhatunk egy víztisztító készülék vásárlásakor, illetve hatékonyabb víztisztítást érhetünk el. Azt is megtudhatjuk, miért fontos az egészséges ivóvíz fogyasztása és mindemellett rengeteg szubjektív véleményt olvashatunk az egyes termékekről.
 

Mint jól tudjuk, a vezetékes ivóvíz komoly mennyiségben tartalmaz különböző szennyeződéseket; ezek többsége nem hordoz magában negatív élettani hatásokat, illetve egészségkockázati tényezőt, de sajnos a vezetékes csapvízben számos olyan elem és vegyület található, amivel szemben félelmeink lehetnek. A víz legáltalánosabb „szennyeződése” a klór; a klór mesterséges adagolás során kerül az ivóvízbe, ezzel az anyaggal igyekszünk elpusztítani a baktériumokat és a vírusokat.

A klór valóban hatékony fertőtlenítőszer, de ennek az az ára, hogy mi is rákényszerülünk a klóros víz fogyasztására. A klór hatására az ivóvíz kellemetlen szagúvá és ízűvé válik, de ez csak az egyik probléma; sajnos a klórszármazékok között megtalálhatók azok a vegyületek, amelyek bizonyítottan rákkeltő hatással rendelkeznek. Emiatt egyre többen választják a megbízható víztisztító berendezéseket és a különböző hatékony szűrőket, amelyek a klór 90 százalékát is képesek kiszűrni.

A víztisztító fórum felhívja a figyelmet a további szennyeződésekre, amelyek gyakorlatilag észrevétlenek maradnak; a fémes ízt még csak-csak észlelni tudjuk, akár a homokot és a rozsdát is felfedezhetjük, de a különböző hormon- és gyógyszermaradványokat már aligha. Mindezek a szennyeződések indokolttá teszik a megfelelő víztisztító berendezések használatát, amelyek az ásványvíznél is tisztább ivóvizet képesek előállítani. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító fórum
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."