Víztisztító berendezések a fürdőkben?

Víztisztító berendezések a fürdőkben?

Egyre több helyen látni olyan innovatív fürdőszobai megoldásokat, ahol a vezetékes víz előbb víztisztító berendezések segítségével ténylegesen megtisztul, s csak ezek után jut el a mosdó, zuhanyzó csapjához. A kérdés, a fenti példa láttán sokakban felmerül: mi szükség van arra, hogy a tisztálkodáshoz használt víz is tisztított legyen? Nem luxus ez? Nem. Az ugye már elfogadott, nagyjából köztudott tény, hogy a vezetékes, ivóvíznek is hívott csapvíz nem a legalkalmasabb a fogyasztásra.

Azok a szennyeződések, melyek alkotják a folyadékot nem hiányoznak a testünknek, így jobb őket kiszűrni. Ráadásul a zavaró íz- és illatanyagok még a finom ízű víz illúzióját is elveszik tőlünk. A fogyasztásra szánt víz tisztítása tehát mára már elfogadott eljárás, és mind több háztartásban alkalmazott módszer. A fürdőszobák kérdése, azonban még mindig képes ellentmondásos információkat szülni.

Nem luxus, nem kiváltság, hanem tudatos gondolkodás, ha a víztisztító berendezések teret kapnak a fürdőszobák világában. Bár viszonylag kevesen gondolnak bele abba, hogy mi zajlik le pontosan zuhanyzás közben, azért azt bárki elismerheti, hogy a víz elengedhetetlen az alapos tisztálkodáshoz… Ezen a ponton pedig már fel is merülhet a kérdés, hogy vajon, ha testünk belsejét óvjuk a káros anyagoktól, akkor a bőrünket miért nem? Vajon testünk „védő rétege” hogy viseli az oda nem illő molekulákat?

Reagálhat esetleg irritációval, fizikai tünetekkel, amiket eddig nem hoztunk összefüggésbe a tisztítatlan vízzel? Nos igen. A kiütések, nyálkahártya irritációk, sőt a száraz bőr, ami tömegek életét keseríti meg egyaránt a nem megfelelő minőségű, tisztálkodásra használt víz következményei. A víztisztító berendezések segítségével gyorsan megváltoztathatja ezt, az egészségtelen helyzetet.

Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."