Víztisztító

Víztisztító
2017-06-06 03:00:00

A konyhai víztisztító kiváló kiegészítője lehet háztartásának. Legalább annyira nélkülözhetetlen a jelenléte, mint mondjuk a tűzhelynek, vagy a hűtőszekrénynek, mégis viszonylag kevesen ismerik fel ezt az alapvető információt. Az okok között az a tény is szerepel, hogy a szennyeződések legtöbbször láthatatlanok. Igaz a klóros víz látványa, a maga tejfehérségével kiválóan rácáfol erre. Sőt, valószínűleg sötétes szürke árnyalatú folyadékkal is találkozott már, ami a csapból, mint ivóvíz tört elő. 

2017-05-26 04:00:00

Az örökösen előforduló kérdés, amely arra keresi a választ, hogy vajon melyek azok a víztisztító szűrők, amelyek a legjobbak, a legtöbbet nyújtják, avagy a piac sztárjai. Az igazság az, hogy egyértelműen egy típusról ennyi pozitívumot nem lehet kijelenteni, mivel az általánosítás minden esetben torzuláshoz vezet. Az egyedi igények azok, amelyek meghatározóak, s ezek regisztrálásával, elemzésével lehet eljutni egy olyan konklúzióhoz, mely végül kézzel fogható produktumhoz vezet. 

2017-05-12 05:00:00

Az asztali víztisztítók professzionális módon távolítják el a klórt, a különböző íz- és illatanyagokat, és a szerves szennyeződéseket a rajtuk átfolyó vízből. Segítségükkel valóban tiszta vizet önthet a poharába, sőt. A lehető legjobb, ha az ilyen módon tisztává, s ezzel együtt egészségessé varázsolt folyadékot használja főzéshez, sütéshez, de akár még tisztálkodáshoz is.

2017-04-18 04:00:00

A víztisztítás mára már nem kérdés, hanem szinte elvárás. Tudjuk, hogy a csapból folyó víz ugyan fogyasztásra alkalmas, ám ez a megjelölés nem egyenlő azzal, hogy az egészségünk számára optimális. A víztisztító berendezések hihetetlen ütemben fejlődnek, újabbnál újabb innovatív technológiákat magukba olvasztva. 

2017-03-24 02:00:00

Milyen víztisztítót vegyek? – A kérdés, amire csak kérdésekkel lehet reagálni: mik az elvárásai, igényei? Környezetében az ivóvíz összetételét nézve milyen anyagok okoznak súlyos problémát? A nitritek, nitrátok, esetleg az arzén? Mert ha ez a hármas minden bajának forrása, akkor az aktív szenes megoldás nem elég. Viszont, ha csak a klórt, és lebegő szennyeződéseket akarja örökre száműzni életéből, akkor egyszerűbb víztisztító készülék is tökéletes választás az ön számára. 

2017-03-21 04:00:00

A konyhai víztisztító szükségessége talán már nem kérdéses senkinek sem, a mai világban. Persze még így is a köztudatban élénken él az a tény, hogy az ivóvíz azért nyerte el, ezt a kitüntető jelzőt, mert tökéletesen megfelelő minőséget garantál. Ez, azonban nem teljesen igaz. Az ivóvíz azt jelenti, hogy fogyasztásra alkalmas. Ez nem egyenlő azzal, hogy kiváló, tökéletes minőséget képviselő alternatíva. 

2017-01-20 16:00:00

Az Aquasana olyan magas minőséget képvisel a víztisztítók világában, mely garantálja a maximális hatásfokot, és a hosszú élettartamot. Mi másra is lehet még szükségünk? Természetesen a kifogástalan víztisztításra, amiben az Aquasana verhetetlen. Az ivóvíz megfelelő mennyiségű fogyasztása kötelező egészségünk megőrzéséhez. 

2016-12-27 11:00:00

A víztisztítás szükségessége talán már senki számára sem kérdéses. A mai világban a csapból folyó víz olyan nagymértékben tartalmaz különböző szennyeződéseket, hogy gyakorlatilag alkalmatlanná válik az egészséges fogyasztásra. Ráadásul a hazai vizek köztudott keménysége roncsolja háztartási gépeinket is, a keletkező vízkőnek köszönhetően. 

2016-12-23 13:00:00

A tiszta víz alapvető feltétele az egészséges életnek és életmódnak. Azonban tiszta vizet elérni illetve előállítani nem olyan egyszerű, mint amennyire szükség lenne rá. A csapvíz sajnos nem nevezhető tisztának, ezért saját magunknak kell megtisztítani azt. A víztisztítók tesztje egyértelmű eredményeket mutat arról, hogy melyik berendezés, milyen hatásfokkal tudja megszűrni a vezetékes vizet. Ha előzetes elvárásokkal indulunk neki a víztisztító vásárlásnak, akkor a víztisztítók tesztje nagy segítségünkre lehet abban, hogy melyiket válasszuk. 

2016-12-09 13:03:00

A központi víztisztító olyan rendszer, amely nem csak a víz maximális tisztítását képes pillanatok alatt orvosolni, hanem mindezt roppant költséghatékonyan oldja meg, azaz a pénztárcánkat kímélő innovációról beszélünk. A központi víztisztító mindenképpen hosszú távú megoldást jelent a vizes problémáinkra. Mivel távlatokban gondolkodunk, így a költséghatékonyság is előtérbe kerül. 

Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."