Víztisztítók házi használatra

Akiben felmerült már a kérdés, hogy szeretné tisztítani az otthoni vizét, mindenképp érdemes először tájékozódni a forgalomban lévő berendezések felöl. Ugyanis a víztisztítók területén, de ez mindenre érvényes, nagy a kínálat és nagyok az árkülönbségek is. Tehát egyáltalán nem mindegy, hogy az ember milyen víztisztítók közül választ. Először is érdemes megtudni, hogy az adott területen milyen a csapvíz összetétele, illetve a kútvízé.

 Ez a kiindulópont. Ezt egy laborvizsgálattal ki lehet deríteni. Ennek van ugyan anyagi vonzata, de még mindig megéri a vásárlás előtt tudnunk, hogy mire is figyeljünk. Utána következik az információgyűjtés, hiszen a víztisztítók között is különfélék vannak és nagyon különböző áron kaphatóak. Nyilvánvalóan senki sem szeretne feleslegesen pénzt költeni, csak tiszta vizet inni.

Éppen ezért a víztisztítók tulajdonságait érdemes összehasonlítani, hiszen ezzel eldől, hogy nálunk melyik lesz a nyerő. A víztisztítók közötti különbség általában a kapacitásban és a bennük lévő szűrő finomságában mutatkozik meg. Van amelyiken csak szénszűrő van, de vannak olyanok is, ahol a szénszűrőn felül még egyéb szűrőket szereltek fel. Ennek az az előnye, hogy sokkal apróbb szemcsék is eltávolításra kerülnek.

Sajnos a víz tisztasága manapság egyáltalán nem egyértelmű. Köszönhető ez az intenzív gazdálkodásnak minden téren. A mezőgazdaság rengeteg vegyszerének és az ipar túlméretezett termelésének. A vizet az ember nem tiszteli eléggé, hiszen ha tisztelné, nem szennyezné ilyen erőteljesen.  

Címkék: Víztisztító

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztítók
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."